Shan Zha, Gudobelės Vaisių, Fructus Crataegi

Shan Zha, Gudobelės Vaisių, Fructus Crataegi

Nauja prekė

€11.04

€12.98

-14%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pirkti Shan Zha 山楂, Gudobelės Vaisių, Fructus Crataegi Internetu Tiesiogiai Iš Kinijos.Tai yra puikus šaltinis, Tradicinė Kinų medicina.Produkto Aprašymas: Produkto Pavadinimas: Kinų Howthorn Vaisių lotyniškas Pavadinimas: Kinų Gudobelių bendrinis Pavadinimas: Medicina Fructus Crataegi Kinijos Pavadinimas: Shan Zha 山楂 Kilmė: Shandong Province,Kinija Pakuotė: Maišas Laikymas: Laikyti vėsioje, sausoje ir jokios šviesos vietoje, Skaityti, Daugiau Info.Apie Tai (Anglų K.):

Kilmės

Prinokusių vaisių lapuočių krūmų ar nedidelių pavėsinė augalų Crataegus pinnatifida Bge.var.pagrindinis N. E. Br arba C. pinnatifida Bge.iš Rosaceae šeimos.

Turtas

Rūgštus, saldus, šiek tiek šiltas; blužnies, skrandžio ir kepenų meridiano įvedėte.

Veiksmai

Skatina virškinimą ir išsklaidyti maisto stagnacija, suaktyvinkite kraujo ir išspręsti stazė.

Derliaus

Surinktų rudenį.

Tiesa, kvapas ir skonis

Šiek tiek kvapas, rūgštus ir sutraukiantis.

Geriausios kokybės

Didelis, raudonas scarfskin, storas sarcocarp ir mažesnis akmuo.Skaitykite Daugiau Info.Apie Tai (Kinų 中文介绍):

山楂概述( 消食健胃 行气散瘀 )

山楂为蔷薇科植物山楂或野山楂的果实,又名:羊梂,赤爪实,棠梂子,赤枣子,山里红果,酸枣等.生于海拔100-1500m的溪边,山谷,林缘或灌木丛中.秋季果实成熟时采收,切片,干燥.

山楂各家论述

《本草求真》记载:"山楂,所谓健脾者,因其脾有食积,用此酸咸之味,以为消磨,俾食行而痰消,气破而泄化,谓之为健,止属消导之健矣.至于儿枕作痛,力能以止;痘疮不起,力能以发;犹见通瘀运化之速."

山楂性状

【性味】 味酸,甘,性微温

【归经】 归脾,胃,肝经

圆形片,皱缩不平,外皮红色,具皱纹,有灰白小斑点,果肉深黄色至浅棕色;中部横切片具5粒浅黄色果核,但核多脱落而中空;有的片上可见短而细的果梗或花萼残迹.气微清香,味酸,微甜.

Visi Mūsų Žaliavos Žolelių džiovinti, sterilizuota, išbandytas ir supakuotas dulkių užsandarintas, krepšiai ar dėžės.Prašome atkreipti dėmesį, kad augalai sudaro faktiškai visa, žalias augalas (i.e.vaisių, stiebų, šaknų, žiedų, mineralinių ir kt.) ir nėra perdirbtas į miltelius, kepurės, kepurės ar formules.Sveikos žalios Žolės neapima naudojimo informacija, kaip jie yra skirti profesionalių žolininkų ir tie vartotojai, kurie turi patirties ir žinių, būtinų saugiai paruošti savo formules.

Atsakomybės apribojimas

Atskiri rezultatai gali skirtis.Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.Pareiškimų apie šioje svetainėje, ir visi filialai nebuvo įvertintos pagal FDA.Konsultacijos dėl gydymo ar priežiūros atskiram pacientui turėtų būti gautas per konsultacijas su apmokytas sveikatos priežiūros specialistu.

Žymos: gudobelių, ištrauka, micro miško, gėlių jumpsuit, riešutų medis, nutromer, gudobelių vaisiai, bambuko sodas, suportas indikatorius, pagimdė staliuko.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Shan Zha, Gudobelės Vaisių, Fructus Crataegi

Shan Zha, Gudobelės Vaisių, Fructus Crataegi

Pirkti Shan Zha 山楂, Gudobelės Vaisių, Fructus Crataegi Internetu Tiesiogiai Iš Kinijos.Tai yra puikus šaltinis, Tradicinė Kinų medicina.Produkto Aprašymas: Produkto Pavadinimas: Kinų Howthorn Vaisių lotyniškas Pavadinimas: Kinų Gudobelių bendrinis Pavadinimas: Medicina Fructus Crataegi Kinijos

Panašūs produktai: