Mini Saulės Energija Varomas Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Saulės Skydelis, Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena Vandens Fontanas " Lašas Laivybos

Mini Saulės Energija Varomas Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Saulės Skydelis, Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena Vandens Fontanas " Lašas Laivybos

Nauja prekė

€9.33

€12.97

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

1.Didžiausias Tiekimo Aukštis: vanduo gali pakilti iki 60-90cm maždaug su stipria vandens siurblys.

2.Multi-funkcija: Fontano siurblys dirba saulėta ar debesuota, dieną ar naktį.integruota ličio baterija, Gali būti naudojamas kaip sodo puošmena lempos naktį, tegul Jūsų kieme yra daugiau meno.

3.Multi-Naudojimas: Naudoti kaip saulės energija varomas fontanas ar tekantis vanduo birdbath sode, ant denio, iki tvenkinio, ar sunroom.

4.Ilgas Gyvenimas: Mūsų saulės plokščių briaunos turi krašto sandarinimo gydymas, dviguba apsauga, išvengti vandens ir galimybę patekti pratęsti naudojimo laiką, sutaupyti daugiau pinigų.

5.Vandens Trūkumas Apsauga: Kai nėra jokio vandens telkinio, jis bus automatiškai sustabdyti darbo ir apsaugos skydas nuo sugadinimo.

Saulės energija varomas fontano siurblys rinkinys fontanai, kriokliai, vandens ekranai.

Purkštuvas įvairių vandens stiliaus.Jis ateina su 4 skirtingų antgalių, todėl tai, kaip jūs gaunate keturis skirtingus vandens stilių savo paukščių vonios.

Trijų atžalų ant dugno prilipti ant vandens.

Įdėti siurblys visiškai vandens su juo yra antgalis virš vandens, įsitikinkite, kad siurblys yra fiksuotas įmonė apačioje fontanas, siekiant išvengti vibracijos.

16CM:

Vardinė įtampa: 7V

Nominali galia: 1.4 W

Medžiaga: monokristalo Epoksidinės

Darbinė įtampa: 7V DC

Darbinė srovė: 150MA

Aukščiausias keltuvas: 100 CM

Siurblio tarnavimo laikas: >20000

Siurblio triukšmo: 13CM:

Medžiaga: kempinė, ABS

Produkto svoris: 180g

Pakuotės dydis: 146*140*44mm

Saulės skydelis: 6 V / 1,0 W,

Didžiausias srautas: 200L / H

Didžiausias tiekimo aukštis: 35-50cm, tradicinėse: 10 ~ 15 ";

Minimalus vandens gylis fontanas turėtų būti 1 3/4 "

Gyvenimo trukmė:> 10 000 valandų Vandens purškimo aukštis: 30--50 cm, jungiantis skirtingų antgaliai, aukštis vandens purškimo bus kitoks.Kai saulės skydelis gauna pakankamai saulės šviesos, siurblys pradės 3 sekundes.Instrukcijos:

1) Surinkti produktą pagal schema. 2) Vieta, saulės kolektorių tinkamoje vietoje, siekiant užtikrinti, kad jie nebūtų aptemdytas kitų objektų.Kai saulės skydelis gauna pakankamai šviesos, siurblys dirba normaliai. 3) Kai vandens siurblys tiesiog dedamas į vandens, yra oro viduje, kurios gali turėti įtakos vandens purškimo efektas.Rekomenduojama, kad siurblys būti prijungtas prie tūtos po to, kai jis buvo purškiamas paprastai.

Sąrašas: 1*Saulės Fontano Siurblys

Visi gaminiai yra kruopščiai išnagrinėjo prieš sandėliuojant, ir supakuoti gerai siuntą.Prašome pasirinkti tinkamą dydį ar spalvą, ką norite, mes išsiųsti siuntinį, kaip jūsų pasirinkti tvarka.Šių produktų daugiau nei viena spalva pasirinkau, prašome palikti pranešimą spalvos tu nori, priešingu atveju jums bus išsiųsti jūsų užsakymą, su atsitiktine spalva.

Produkto vaizdai buvo paimti natūra, vaizdo, šviesos, aplinkos priežasčių, gal šiek tiek nuokrypis reiškinys, prašome natūra teikiama pirmenybė.Dėl vadovo matavimo, gal 1cm-3cm paklaida, prašome suprasti, ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš pateikdami užsakymą.

Paprastai, mes išsiųsti sklype per 48 valandas po gauto apmokėjimo.Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinės šventės diena, perduodant kartą atidedamas, Prašome suprasti.Jei norite, kad greitojo pašto (EMS/DHL/FedEx/UPS), prašome susisiekti su mumis, mes apskaičiuosime pašto išlaidos jums, ar jūs galite patikrinti, Laivybos ir Pakuotės nuoroda.

Visi produktai yra pakuojami rankomis, gali būti šiek tiek klaida, jei gausite klaidingą objektą, arba sugedęs vienas, prašome susisiekti su mumis iš karto, mes kompensuos jums, ačiū už jūsų supratimą.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir turi būti skatinami mumis, mes stengiamės išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti ir pasiūlyti jums geriausią aptarnavimą, Ačiū už jūsų paramą.

Žymos: plaukiojantis fontanas baseinas, fotoelektros 100, 300w saulės skydelis, dekoratyvinis sodo fontanai moteris, baseinas, fontanas plieno krioklys, lauko sodo fontanas, krioklys, vandens fontanas, krioklys, saulės led fontanas, fontanas mi, mėlyna saulės fontanas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Fontano Vandens Siurblys

Parašyti atsiliepimą

Mini Saulės Energija Varomas Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Saulės Skydelis, Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena Vandens Fontanas

Mini Saulės Energija Varomas Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Saulės Skydelis, Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena Vandens Fontanas " Lašas Laivybos

1.Didžiausias Tiekimo Aukštis: vanduo gali pakilti iki 60-90cm maždaug su stipria vandens siurblys. 2.Multi-funkcija: Fontano siurblys dirba saulėta ar debesuota, dieną ar naktį.integruota ličio baterija, Gali būti naudojamas kaip sodo puošmena lempos naktį, tegul Jūsų kieme yra daugiau meno. 3.Multi-Naudojimas:

Panašūs produktai: