550W Smulkūs Tekinimo Staklės CNC Mini " Stendo Tekinimo staklių Pardavimas

550W Smulkūs Tekinimo Staklės CNC Mini " Stendo Tekinimo staklių Pardavimas

Nauja prekė

€362.53

Apie prekę

550W Smulkūs Tekinimo Staklės CNC Mini " Stendo Tekinimo staklių Pardavimas Aprašymas

Pastaba:Kaip ir Ukraina klientų, tai yra nuo durų iki durų kaina, įskaitant muitinės išlaidų.

Mini staklės yra skirtos atlikti įvairių rūšių tvarkymo darbus.Counterface tekinimo, gręžimo, threadinfg ir pjovimo darbai medžiagos, pagamintos iš apvalios baras ir baras medžiagos galima atlikti su šia mašina.Ši mašina gali būti naudojami tokiose srityse, kaip mini tikslumo dalių apdorojimo, mėginio apdorojimo ir modeliavimo darbai.

Savybės 350mm (14") tarp centrų, 180mm (7") sūpynės per lova.tailstock svirties užraktas.Nauja mašinos ir priedai iš gamintojo.Idealiai tinka tiek profesionalams ir žaliųjų rankas.Gera kokybė, puikus aptarnavimas po pardavimo.

Specifikacija

Pakuotės Mini mašina 3-žandikaulio chuck Keisti įrankius Centrų MT2 Naftos ginklą Rinkinio raktas, Vartotojo Instrukcija

Žymos: labai mažos metalo tekinimo stakles, dalis medienos tekinimo staklės, centro ieškiklis cnc, atnaujinamų tekinimo centras mt5, mini metalo tekinimo mashine, cj0618, cnc metalo tekinimo stakles, staklės cnc 4, cnc bokštelis, tinko.

Charakteristikos

Modelio Numeris HL-0618PTC
Tipas Tekinimo Centras
sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas OSSIEAO
CNC arba Ne Normalus

Parašyti atsiliepimą

550W Smulkūs Tekinimo Staklės CNC Mini

550W Smulkūs Tekinimo Staklės CNC Mini " Stendo Tekinimo staklių Pardavimas

550W Smulkūs Tekinimo Staklės CNC Mini Stendo Tekinimo staklių Pardavimas Aprašymas Pastaba:Kaip ir Ukraina klientų, tai yra nuo durų iki durų kaina, įskaitant muitinės išlaidų. Mini staklės yra skirtos atlikti įvairių rūšių tvarkymo darbus.Counterface tekinimo, gręžimo, threadinfg

Panašūs produktai: