Didmeninė 10 Rinkiniai Spalvinga Daugkartinio naudojimo Medicinos lygio Kolektorius Menstruacijų Moterų Sveikatos Silikono Menstruacinis Puodelis su Sterilizuoti Taurė

Didmeninė 10 Rinkiniai Spalvinga Daugkartinio naudojimo Medicinos lygio Kolektorius Menstruacijų Moterų Sveikatos Silikono Menstruacinis Puodelis su Sterilizuoti Taurė

Nauja prekė

€30.97

Apie prekę

modname=ckeditor

Didmeninė 10 Rinkiniai Spalvinga Daugkartinio naudojimo Medicinos lygio Kolektorius Menstruacijų Moterų Sveikatos Silikono Menstruacinis Puodelis su Sterilizuoti Puodelio savybės: 1. 100% brand new.

2. Timkdle yra mūsų pačių markės.

3. 100% aukštos kokybės medžiagos.

4.Naudoti Vaistus, Silikono Nr. pakenkti jūsų kūno.

5.S: tinka moterims, kurios turi ne pagimdė vaiką ar moterys, iki 25 metų amžiaus.

6.L: tinka moterims, kurios pagimdė vaiką, arba kurie yra vyresni kaip 25 metų amžiaus.

7.Produktas pagamintas iš importuojamų medicinos silicio dioksido gelis, kuris yra be dirginimo ir absorbcijos pobūdžio ir yra plačiai naudojama sveikatos priežiūros produktų, tokių kaip kūdikių pacifiers kateteriai ir kt.

8.Šio gaminio sudėtyje nėra dioksinų ir alerginių medžiagų, tuo tarpu nėra savitą kvapą ir šlapias situaciją, kartu naudojant ir kasdienę veiklą ne tik per jos galioja 15 metų.

Pakuotė: 10 Rinkinių, menstruacinis puodelis sterilizer taurės Kaip Naudoti? 1. Pateikti menstruacinis puodelis Prieš naudojant menstruacinis puodelis, prašome nusiplaukite rankas prieš pirmą mėnesinių taurės paskirties vietos, turi būti sterilizuotas į verdantį vandenį; pasirinkti savo kelią padėtyje (sėdint, stovint ar nuleidimo formulė), siekiant palengvinti įdarbinimo, gali būti vandens ar vandens pagrindu tepimo skysčio drėkinimo menstruacinis puodelis. 2. Pašalinti menstruacinis puodelis plaukite rankas, pasirinkti savo poziciją ir surasti apačioje menstruacinis puodelis, atsipalaiduoti raumenys pirštais suspauskite apačioje taurės šiek tiek, kad oras galėtų laisvai įeiti, tada švelniai stumti juos į išorę prolapsas menstruacinis puodelis, pirmą kartą iš, svarbiausia yra leisti organizmui išlikti atsipalaidavę, jei jūs negalite naudoti šį metodą pašalinti reikia gyventi su savo pirštų prisilietimu apačios taurės, išspausti šiek tiek, todėl, kad krašto taurės ir makšties sienelių atskyrimą, tada ji yra lengva nuimti ir išmesti taurės kraujo, nuplaukite vandeniu. 3. Pakeistilaikas, Žodis nebuvo panaudota daugiau kaip 12 valandų, konkretus laikas eiti per kraują ir reguliuoti pagal individualų. 4. Gali būti perdirbtos, Jei sąlygos, išplaukite su šiltu vandeniu ir muilu, menstruacinis puodelis būti naudojamos pakartotinai, jei kelionės ar nėra vandens, vartotojai gali servetėlės švarus, sąlyga, o tada nuplaukite vandeniu.

9.Į sterilizer taurės naudojant 100% pavasario maisto kokybės silikono gamybos, netoksiški, nekenksmingi, sveiką ir ekologišką.

10.Į sterilizer taurės Temperatūros diapazonas nuo -30℃ iki 220 ° c. Specifikacijos: Būklė:100% naujas punktas Elemento Tipas:Menstruacinis Puodelis Kiekis:10 rinkinių(kiekviename rinkinyje yra 1 vnt menstruacinis puodelis,1 vnt srerilizer taurė,1 vnt laikymo maišelis) Spalva Menstruacinis Puodelis: Rožinė,Mėlyna,Balta,Juoda,Raudona,Violetinė Spalva Sterilizer Taurė: Atsitiktinių Spalvų Talpa Dydis S:20ml Talpos Dydis, L:25ml Funkcija:Sveikas,Saugus,Paprastas naudoti,ekologiška Dydis S Menstruacinis Puodelis:Išorinis skersmuo:1.57 cm/Cheight:2.76 colių Dydis L Menstruacinis Puodelis:Išorinis skersmuo:1.77 colių/Cheight:3.15 colių Prašome pastaba: Spalvos jums pasirinkti yra spalva Menstruacinis Puodelis, Sterilizer Taurė bus laivas su atsitiktinių spalvų, jei jums nereikia palikti pranešimą.Dėkojame už jūsų supratimą.Pristatymas:

1. Paprastai mes laivas jūsų sklype per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo .

2. Laivybos švinas laikas yra apie 15-45 darbo dienų.Tai užtruks ilgiau, rusijos, Brazilijos ir kitų nutolusių šalių, prašome kantriai laukti.Ir pristatymo laikotarpis yra skirtas jums nuoroda, nes ten yra daug veiksnių, galinčių turėti įtakos laivybos grafiką, tikiuosi, jūs galite suprasti, kad, ačiū!

3. Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą prekių pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą.Visus elementus, bus tik siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte.

Grąžinti:

1. Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, atsiųskite mums nuotraukas ar vaizdo patikrinti.Po patikrinimo, mes išsiųsti prekę arba grąžinti pinigus.

2. Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nematote, kad per 60 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės rasti sprendimą už jus, ačiū!

3. Atkreipkite dėmesį, mes negalime prisiimti atsakomybę už muitinės formalumų ir mokesčių.

Atsiliepimai:

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 Žvaigždučių).Labai jums ačiū!

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes garantuojame, kad išspręstumėte problemą už jus.

Techniniai duomenys:

Žymos: sveikatos priežiūros produktas, sveikatos, atgal sveikatai, sveikatos apsaugos produktas, vyrų sveikata, massag, sveikata ir gerovė, atgal massag, sveikatos moteris, pėdų massag.

Charakteristikos

Modelio Numeris Menstruacinis Puodelis
Prekės Pavadinimas 2 Menstruacinis Puodelis Bet Kuriuo Metu
Sterilizer Taurės spalva žalia,geltona,rožinė,mėlyna
L menstruacinis puodelis Išorinis skersmuo
Medžiaga Silikono
Elemento Tipas Moteriška Higienos
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Menstruacinis Puodelis
Talpa Dydis S 20ml
Elemento Pavadinimas 1 kolektorius mėnesinių
Talpos Dydis, L 25ml
Prekės Pavadinimas 3 Menstruacinis Puodelis Sterilizer Taurė
Kiekis 10 rinkinius(kiekviename rinkinyje yra 1 vnt menstruacinis puodelis,1 vnt sterilizer taurė)
Menstruacinis Puodelis Spalva Balta/Raudona/Juoda/Purpurinė,Mėlyna/Rožinė
S menstruacinis puodelis Išorinis skersmuo
Funkcija Ekologiškas,netoksiškas,Daugkartinio naudojimo,Lengva naudoti

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė 10 Rinkiniai Spalvinga Daugkartinio naudojimo Medicinos lygio Kolektorius Menstruacijų Moterų Sveikatos Silikono Menstruacinis Puodelis su Sterilizuoti Taurė

Didmeninė 10 Rinkiniai Spalvinga Daugkartinio naudojimo Medicinos lygio Kolektorius Menstruacijų Moterų Sveikatos Silikono Menstruacinis Puodelis su Sterilizuoti Taurė

modname=ckeditor Didmeninė 10 Rinkiniai Spalvinga Daugkartinio naudojimo Medicinos lygio Kolektorius Menstruacijų Moterų Sveikatos Silikono Menstruacinis Puodelis su Sterilizuoti Puodelio savybės: 1. 100% brand new. 2. Timkdle yra mūsų pačių markės. 3. 100% aukštos kokybės medžiagos. 4.Naudoti

Panašūs produktai: