MOVOTOR Nuotolinio Valdymo 12V 24V 60W Jūrų LED Vietoje, Lengvųjų ir ne Kelių Transporto priemonių, Valčių 4x4 Sunkvežimių VISUREIGIS

MOVOTOR Nuotolinio Valdymo 12V 24V 60W Jūrų LED Vietoje, Lengvųjų ir ne Kelių Transporto priemonių, Valčių 4x4 Sunkvežimių VISUREIGIS

Nauja prekė

€51.96

€60.42

-14%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

MOVOTOR Nuotolinio Valdymo 12V 24V 60W Jūrų LED Vietoje, Lengvųjų ir ne Kelių Transporto priemonių, Valčių 4x4 Sunkvežimių VISUREIGIS

Nuotolinio Valdymo pulto Led Paieškos Lemputė: LED Galia:60 W darbinė Įtampa: 12/24 DC Vandeniui norma: IP 67 Kūno Spalvos: Juoda,Balta Spalvos Temperatūra: 6000K Medžiaga:Diecast aliuminio korpusas Lęšių medžiaga:PC Šviesos:30 degee vietoje pluošto 30000 valandų virš tarnavimo laikas Matmenys:7inch Led Prožektoriai, Wrangler pluošto Patogumų:

Neperleidžiama objektyvas

360 laipsnių sukimosi remotable

Premium šilumos išsklaidymo dizainas

Didelio intensyvumo ultra ryškus Led

Skirtingų šviesos modelis iš taškinio šviesos.

Aliuminio korpusas, atsparus smūgiams atsparus vandeniui geriau.

IP67 Aukšto rango kovos su korupcija diecast aliuminio korpusas

100% atsparus vandeniui, dulkėms & quakeproof ekstremalių aplinkos Ilgas tarnavimo laikas: daugiau nei įprasta, pažangi LED lemputės Šviesos modelis:Stabilus,Prožektorius, Mirksėti Prožektorius Jūrų 1Pcs 60W Belaidžio Led Paieška Šviesa/ 60w привело свет поиска 1Pcs Nuotolinio valdymo pultelis(Baterijos neįtrauktos) Pastebėjo: Baterijos, jūs galite įsigyti savo vietos rinkoje,taip yra baterijos, Baterijos tipas: PI970 Elektros Talpa: 55 mah Įtampa: 12V Dydis: 10*10*28 mm

Naudojimas:

Off-Road transporto priemonėms:4×4,ATV,SUV,UTV,sunkvežimių,Fork lifto,traukinių,laivų,autobusų,cisternų

Inžinerijos transporto priemonių:Ekskavatoriai,kelių ritinio,buldozerių,kranų ir kasybos sunkvežimių ir kt.

Transporto priemonės:Fireengine,policijos automobiliai,gelbėjimo priemonės,ryšių, transporto priemonės,karinės ebs.

1. Pardavėjo Pristatymas Metodas mes visada naudoti Standartinį logistikos ir Greitai, logistikos, tokios, kaip DHL, "Fedex " IE", "Fedex" IP, TNT,UPS,EMS,Kinija Paštu Oro Sklypas, Kinija Paštu, Oro Paštu,ir kt.Išskyrus tuos atvejus, Rusija,Brazilija , Venesuela ir atokioje vietovėje.Tai bus tik EMS,Kinija Paštu, Oro Paštu,ir kt.Laiko apie 30-90 dienų.

Rusijos sandėlyje daiktų pristatymas jums per 2-7days jei jūsų adresas ne nuotolinio zonos, jei tai nuotolinio valdymo srityje bus siųsti elementą, jūs per Rusijos post paslaugos.

2. Visi užsakymai bus tvarkomi per 3-7 darbo dienas, nuo pirmadienio iki penktadienio, Išskyrus Kinijos Atostogų.

3.Importo Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šių mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

4.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti.Ačiū.

5. Jei jūs ne gauti per laivybos laikas,prašome susisiekti su mumis, be abejo, Mes tai patikrinti jūsų su pašto tarnybos ir muitinės.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3.Įrodymai Vadovas:

1).Nuotraukos iš skaldytų lemputes

Jums reikės aiškias nuotraukas ir atsiųskite mums.Nuotraukos turėtų būti lempa su įjungimo ir išjungimo.

2).Video neveikia lemputes

Jei nuotraukos negali įrodyti, LED lempos yra su trūkumais, vaizdo reikia.Prašome prisijungti lemputė su 12V maitinimo adapteris ir parodyti mums, vaizdo, kad jūs turite prijungti lemputę teisingai maitinimo laidai.Ačiū.

Pažymėti: Dirbtinai sugadintas nėra įtraukta grąžinimo politikos.

Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų,prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus gavę sklypą.

Q&A

1. Kaip apie internete atnaujinti informaciją?

Sekimo numerį bus atnaujinta internete informacija skirtingus pristatymo būdus skirtingų atnaujinta metu.Express(DHL,TNT, "Fedex", UPS ir kt.) internete atnaujintą informaciją apie 2-3days, Chinapost (Oro Percel, Oro Paštu,) internete atnaujintą informaciją apie 7-15days,prašome kantriai laukti, jei pasirinksite šią laivybos metodai.

2. Kaip padaryti, jei mes gauti sugadintą paketą su išsiuntimo žmonių?

Jeigu prekės pristatymą galite,prašome patikrinkite elementus, atidžiai prieš pasirašyti savo vardą.Kai jums patikrinti daiktų už paketas neveikia ,prašome atmesti ir teigia, kad logistikos kompanija,jei jūs žinote, prekės paketas sugadintas, ir dar pasirašyti ir sutikti, kad mes negalime padaryti, kad po pardavimo paslaugos už jus, nes siunta klausimas.

3. Kaip daryti su led skaldyti ar ne darbas?

Kai jūs gaunate gerai supakuoti daiktus, prašome atidaryti paketą ir bandymo pirmą kartą, prieš įdiegti į automobilius ar motociklo patikra, siekiant, kad šviesa yra įprasta darbo, ar ne,bet jei led neveikia,prašome siųsti mums nuotraukas ar vaizdo įrašus pirma, mes bus padaryti po pardavimo paslaugos jums,nereikia atidaryti ginčų pirma,ačiū.

Žymos: 4x4, lemputė 12v led spot, 24v led sunkvežimis, offroad vyrai, valtis led, valtis žibintai led 12 v, off road, 4x4 priedų, spote led 12v, 4x4 off road.

Charakteristikos

Pozicija Vidurinis
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)
Spalvos Temperatūra 6500K
Matmenys 7 colių
Galia 60W
Tarnavimo Laikas per 30000hours
Matomas 12v LED Darbo Vietoje ieško Šviesos
Šviesos 30 Laipsnių Vietoje Šviesos
Medžiaga Diecast Aliuminio Korpusas
darbinė temperatūra Nuo -40 iki +80 laipsnių Celsijaus
Spindulio Kampas Vietoje
Tipas Darbo Lemputė
Kūno Spalva Juoda/Balta
Laipsnis 30 Laipsnių
Prekės Pavadinimas MOVOTOR
Patekimo Apsaugos IP67
Atsparus vandeniui IP67
Lęšių Medžiaga PC

Parašyti atsiliepimą

MOVOTOR Nuotolinio Valdymo 12V 24V 60W Jūrų LED Vietoje, Lengvųjų ir ne Kelių Transporto priemonių, Valčių 4x4 Sunkvežimių VISUREIGIS

MOVOTOR Nuotolinio Valdymo 12V 24V 60W Jūrų LED Vietoje, Lengvųjų ir ne Kelių Transporto priemonių, Valčių 4x4 Sunkvežimių VISUREIGIS

MOVOTOR Nuotolinio Valdymo 12V 24V 60W Jūrų LED Vietoje, Lengvųjų ir ne Kelių Transporto priemonių, Valčių 4x4 Sunkvežimių VISUREIGIS Nuotolinio Valdymo pulto Led Paieškos Lemputė: LED Galia:60 W darbinė Įtampa: 12/24 DC Vandeniui norma: IP 67 Kūno Spalvos: Juoda,Balta Spalvos Temperatūra:

Panašūs produktai: