2 Nauji Santa Claus Automobilių Lipdukai Kalėdų Dovana Kūrybos Dekoro Santa Claus Langą Lipdukai Automobilio Išorės Apdailos

2 Nauji Santa Claus Automobilių Lipdukai Kalėdų Dovana Kūrybos Dekoro Santa Claus Langą Lipdukai Automobilio Išorės Apdailos

Nauja prekė

€5.06

€6.57

-22%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

1. Langų Lipdukai: Naudokite mūsų Kalėdų langą lipdukai pridėti šventinę atmosferą jūsų automobilį.Lipdukas skirtas klijuoti prie "windows" ant abiejų pusių, galinės sėdynės.Naudoti lipdukai papuošti savo automobilį ar net namų langai Kalėdų.

2. Garsūs Keleiviai: Ar jūs einate į maisto prekių parduotuvę, ar dalyvavimas varžybose, jums reikia kreiptis į garsaus keleivių.Šie langų plėvelės padės Kalėdų Senelis atrodo, sėdi atgal sėdynės automobilį.

3. Tvirtas Dizainas: Tai 12-colių lango lipdukas negali būti vertinamas iš už automobilio ribų, todėl jūs galite gauti kai kurie privatumo diske.Kelią bet peeping patekti į jūsų transporto priemonės.Bet būkite tikri, PVC lipni etiketė su skylėmis, leidžia jums matyti iš išorės automobilio blokavimo be mano viduje.

4. Lengva naudoti: Skirtingai nuo kai kurių automobilių užuolaidėlės nuo saulės arba adhezyvai, mūsų PVC lipdukai lengvai prilimpa prie stiklo langai.

5. Unikali Dovana Idėja: Suteikti lipdukas kaip dovana išreikšti padėką jiems.Tai įdomi ir naujų dovanų, kad per kiekvienas Kalėdas mėgėjai gali džiaugtis.Lipdukas, popierius, gali būti taikomas windows įvairių formų ir dydžių lengvųjų ir krovininių automobilių, todėl jūs neturite jaudintis dėl jo tinkamumo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Santa Claus Lango Lipdukas

Medžiaga: PVC vieną permatomos (skaidrios medžiagos)

Dydis: apie 30*30 cm/11.81*11.81 į

Pakavimo Sąrašas:

2 x Automobilio Langą Lipdukai

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektas yra ir mums

jūsų užsakymo numerį.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: nemokamai vw lipdukai, christma, automobilis geros, automobilio bagažinės stogo, automobilio lipdukas, kia automobilių durų slenksčio raštas lipdukas, mikro metalo lipdukas, 1 automobilinis stogo monitorius, 90 lipdukas, lipdukas "volvo".

Charakteristikos

Kilmės AE(Kilmės)
Lipdukas Rodymas stogo
Prekės Skersmuo 0.0inch
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Elemento Plotis 0.0inch
Elemento Ilgio 0.0inch
Elemento Aukštis 0.0inch

Parašyti atsiliepimą

2 Nauji Santa Claus Automobilių Lipdukai Kalėdų Dovana Kūrybos Dekoro Santa Claus Langą Lipdukai Automobilio Išorės Apdailos

2 Nauji Santa Claus Automobilių Lipdukai Kalėdų Dovana Kūrybos Dekoro Santa Claus Langą Lipdukai Automobilio Išorės Apdailos

Aprašymas: 1. Langų Lipdukai: Naudokite mūsų Kalėdų langą lipdukai pridėti šventinę atmosferą jūsų automobilį.Lipdukas skirtas klijuoti prie windows ant abiejų pusių, galinės sėdynės.Naudoti lipdukai papuošti savo automobilį ar net namų langai Kalėdų. 2. Garsūs Keleiviai:

Panašūs produktai: