10VNT/daug 30/60ML Didmeninė LDPE Tuščias Squeezable Sulčių, Skysčio Užkratas Talpyklos Butelius + Piltuvėlis

10VNT/daug 30/60ML Didmeninė LDPE Tuščias Squeezable Sulčių, Skysčio Užkratas Talpyklos Butelius + Piltuvėlis

Nauja prekė

€3.84

€4.12

-6%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes pridėti 1 piltuvą, kai jūs padarote užsakymą, 10 butelių.Pavyzdžiui, jei norite, kad 20 butelių, mes pridėti 4 mini kanalai nemokamai. 10 rūšių Spalvų dangteliai prieinamas - prašome pasirinkti iš išsiskleidžiančio meniu.Produkto Aprašymas: Būklė: 100% visiškai naujas.Medžiaga: Plastikas (LDPE) Kepurės Spalvos: 10 Spalvų rūšių + Mišrios spalvos dangteliai (Įskaitant Žalia, Balta, Raudona, Mėlyna, Oranžinė, Geltona, Juoda, Tamsiai Mėlyna, Rožinė ir Violetinė) Talpa: 30ml/60ml Patarimas: 1. Šių butelis yra labai varva, taip pat kelyje.Ne daugiau eliquid buteliai užima daug vietos jūsų kišenėje. 2. Galite naudoti tirpiklių,lengvųjų alyvų,dažų,sūraus,tatuiruotė rašalu, sveikatos ir grožio produktus, kepimo aliejus ir kt. 3. Mes gauti šių tiesiai iš gamintojo išlaikyti kainas, kaip mažai, kaip įmanoma. 4. Jei jums reikia kitų Užkratas Butelis, laukiami mūsų parduotuvėje.Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą Pirkti.Spalvos tonas svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą mums bus malonu su jumis dirbti.Mūsų parduotuvėje turi daug rūšių užkratas buteliai ir smeigės.Sveiki Didmeninė.

El. paštas :liangliang.zhu@unicornsoft

Darbo dienomis: Nuo sekmadienio iki penktadienio

Mes siūlome 7/24 visą paslaugas,Prašome nedvejodami susisiekite su manimi,jei turite kokių nors problemų dėl savo produkto.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1.Jei prekė yra nekokybiška ar turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas,ir nereikia atidaryti ginčas be ryšio,manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas,Jūsų patenkinti yra labai svarbu mums. 2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Ir prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą. 3.Jei negalite gavo paketą, per 60 dienų (Brazilija 90 dienų),mes grąžinsime jūsų pinigus

1. Mes siūlome 7/24 visą paslaugas,Prašome nedvejodami susisiekite su manimi,jei turite kokių nors problemų dėl savo produkto.

2. Prašome susisiekti su mumis per 30-50 dienų nuo išsiunčiami, jei jums nereikia gauti mūsų elementą.Otherewise,mes manome, kad prekės yra gautos.

3. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą!

4. Jeigu esate patenkinti produkto ir mūsų paslaugos,prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei įmanoma,prašome palikti kai kurios nuotraukos produkto,tai bus labai naudingi kitiems pirkėjams.

Žymos: butelis, rašiklis, citrinos sulčių butelis, skystis bottl, 10ml buteliuko lašintuvu, pildymas užkratas, ldpe buteliukas, kelnaitės užkratas, vyrai sulčių butelis, 1l sulčių butelis, daugkartinio naudojimo užkratas.

Charakteristikos

Medžiaga PET & Plastiko
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
Prekės Pavadinimas NANSHINE

Parašyti atsiliepimą

10VNT/daug 30/60ML Didmeninė LDPE Tuščias Squeezable Sulčių, Skysčio Užkratas Talpyklos Butelius + Piltuvėlis

10VNT/daug 30/60ML Didmeninė LDPE Tuščias Squeezable Sulčių, Skysčio Užkratas Talpyklos Butelius + Piltuvėlis

Mes pridėti 1 piltuvą, kai jūs padarote užsakymą, 10 butelių.Pavyzdžiui, jei norite, kad 20 butelių, mes pridėti 4 mini kanalai nemokamai. 10 rūšių Spalvų dangteliai prieinamas - prašome pasirinkti iš išsiskleidžiančio meniu.Produkto Aprašymas: Būklė: 100% visiškai naujas.Medžiaga: Plastikas

Panašūs produktai: