Moterų Juosmens Treneris Korsetas Liemenė su Užtrauktuku Neopreno Shaper Kūno Sauna Prakaito Vest Treniruotės Slėginio Bako Viršuje Juosmens Žoliapjovės

Moterų Juosmens Treneris Korsetas Liemenė su Užtrauktuku Neopreno Shaper Kūno Sauna Prakaito Vest Treniruotės Slėginio Bako Viršuje Juosmens Žoliapjovės

Nauja prekė

€8.38

€16.77

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas

♣ATNAUJINTI RIEBALŲ DEGINIMAS AUDINĮ♣ – juosmens mokymo liemenė yra pagaminta iš aukštos kokybės 100% Neopreno, kuris yra labai lankstus, orui ir drėgmei wicking.Sklandžiai liesti, patogūs dėvėti.Idealiai tinka Joga, po Gimdymo atkūrimo, sporto Salė, Sporto, Veikia. ♣REGULIUOJAMAS petnešėlėmis♣ – Sukurta kaip U-tipo atvira krūtinė stiliaus su reguliuojamomis petnešėlėmis.Veiksmingas krūtinę push up ir įmonės kontrolės pažastų atgal suglebęs riebalų.

Jūs galite dėvėti savo mėgstamą liemenėlė mėgautis maksimalų komfortą ir laisvę lankstumą. ♣SUSTIPRINTI 6 SPIRALĖS PLIENO KAULAI♣ – yra 6 spiralės plieno kaulų juosmens treneris, kuris siūlo siekiama visiško suspaudimas į jūsų skrandį.Tai gali padėti jums deginti savo pilvą axunge ir sumažinti juosmens.Ji taip pat palaiko jūsų nugarą, kuri padeda jums pagerinti jūsų laikysena veiksmingai.Ideali dovana bet moteris, kurie mėgsta rūpintis savo kūno formą. ♣3 EILĖMIS KABLIUKŲ IR ZIP UŽDARYMO PROJEKTAVIMO♣ – Dvigubai hermetizavimo leidžia griežtesnė arba laisvesnės, jei norite.Jis gali būti naudojamas kontroliuoti savo pilvo ir atgal, paslėpti riebalai ant juosmens, ir duoti jums hourglass formos.Tinka visų tipų žmonių.Tai padeda sumažinti 3-5 cm juosmens tiesiog pradėti jį. ♣Po GIMDYMO ATKŪRIMO IR NUMESTI SVORIO♣ – Tai po gimdymo shaperwear padeda pagerinti laikyseną, sumažinti patinimą ir paramos pagrindinių pilvo raumenis.Derinys audiniai ir plieno pasiūlyti juosmens atrama deginti riebalus greitai.Gauti jūsų kūno atgal į savo buvusios po gimdymo.

3 EILĖMIS KABLIUKŲ IR UŽTRAUKTUKU DIZAINAS

Du kartus hermetizavimo leidžia griežtesnė arba laisvesnės, jei norite.Tai padeda sumažinti 3-5 cm juosmens tiesiog pradėti jį.

REGULIUOJAMAS PETNEŠĖLĖMIS

Sukurta kaip U-tipo atvira krūtinė stiliaus su reguliuojamomis petnešėlėmis.Veiksmingas krūtinę push up ir įmonės kontrolės pažastų atgal suglebęs riebalų.

ATNAUJINTI RIEBALŲ DEGINIMAS AUDINYS

Juosmens mokymo liemenė yra pagaminta iš aukštos kokybės 100% Neopreno, kuris yra labai lankstus, orui ir drėgmei wicking.

Patarimai

1) Nėra skirti naudoti nėštumo metu. 2) Prašome NE suknelė, diržas, kai miega. 3) Nuplaukite jį švariu vandeniu prieš naudojant pirmą kartą. 4) Vengti kontakto su oda tiesiogiai,rekomenduojame dėvėti undershirt pagal diržo. 5) Jei jus pasijusti nepatogiai metu, naudojant procesą, rekomenduojame reguliuoti sugriežtinti arba sumažinti naudojant laiką. 6) siekiant padėti jums gauti jūsų kūno atgal į savo buvusios po gimdymo greičiau, mes rekomenduojame jums sujungti naudotis ir kalorijų valdymo, naudojant šį produktą, jūs pamatysite DIDELĮ skirtumą labai greitai.

Atsiliepimai

Mes siekiame 5-žvaigždučių paslaugas, nurodant, iš anksto mūsų politikai, mūsų laivybos norma & mūsų siuntimo dažnį.Jei jums buvo malonu su šiuo sandoriu, prašome reaguoti su visų 5 žvaigždučių!Jei nesate patenkintas mūsų daiktų,prašome susisiekti su mumis.

Pristatymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę Siekiant, kad jums kurių laimingas pirkinių kelionę mūsų parduotuvėje ir išvengti nemalonių aftersale klausimų, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti keletą patarimų.Laukiame jūsų susisiekite su mumis žinute arba elektroniniu paštu!Pristatymas 1. Mes siūlome Nemokamas pristatymas: Senamiescioarka.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu.Express Pristatymas: DHL, "Fedex", Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kaip įprasta, mes siūlome Nemokamas pristatymas laivas Senamiescioarka.lt Standartinis Pristatymas, jei norite siųsti Kinija paštu, Oro Paštu, ePacket, pls skelbimas mums. 3. Pagal ePacket: Paprastai, mes numatytasis laivas ePacket, kad JAV ir RUSIJOS, padės trunka apie 10-30 Darbo dienų pristatymas. 4. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 25-45 darbo dienų. 5. Jei jums reikia elementą skubiai ir norite, kad laivas Express Shipping, kai jus, kad, Prieš jums mokama, pls Susisiekti su mumis Express Pristatymas, mes Apskaičiuoti Express laivybos išlaidų už jus, ir pridėti, kad, tada jūs galite atlikti mokėjimą. 6. Senamiescioarka.lt Standartinis Pristatymas, kaip įprasta, maždaug 25~50 darbo dienų. 7. Kinija Paštu, Oro Paštu, kaip įprasta, užima apie 20~35 darbo dienas. 8. ePacket, kaip įprasta užtrukti apie 7-25 darbo dienų. 9. DHL, "Fedex", kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos. 10. TNT, Aramex, UPS, kaip įprasta, maždaug 2~7 darbo dienos. 11. EMS, kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos.Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir nuo 9 am iki 6 pm.Laivas iš JAV: 1.Prekės bus išsiųsti per 24 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Laivų, iš KN: 1.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Mes atkreipti dėmesį į jūsų, kad jūs laiku, tačiau nereikia nerimauti, jei jis pasirodo vėliau, mes susisieksime su laivybos kompanija palaikyti ryšį su jumis.

Žymos: Pritaikymas, korsetas viršų, termoterapio shaper moterims, sauna kostiumas, moterų korsetas, pirtis sauna, choker apynasrio viršuje, sidabro užtrauktukas korsetas, treneris juosmens, juosmens treneris sa.

Charakteristikos

Function2 Padėti sudeginti daugiau riebalų pilvo ir tegul kūno gauti gerą pirtį.
Medžiaga Polyester90%, Spandex10%
Shapewear2 Prakaito Diržas Moterų Svorio
Sandėliavimo Vietą Kinija,Jungtinės Amerikos Valstijos
Storis STANDARTAS
Dizainas 3 eilėmis kabliukų & akių uždarymo + užtrauktukas uždarymo + reguliuojamas dirželis
Funkcija Skatinti kūno šilumą veiklą, gerinti kūno formavimas
Shapewear4 juosmens treneris korsetas
Elemento Tipas Skustukai
Proga Šalis/Darbo/Vestuves/Travel/Kasdieniniame gyvenime
Lytis MOTERIS
Function3 Padėti atkurti teisingą laikyseną ir malšina nugaros skausmus.
Shapewear Lieknėjimo Vest Faja
Kontrolės Lygis Įmonė
Dydis S/M/L/XL/2XL/3XL
spalva Juoda/Nude
Audinio Tipas Broadcloth
Uždaryti Užtrauktukas&Triple Kabliukai&Kablys Akis
Prekės Pavadinimas praleisti moly
Seksualinio Pobūdžio No
Shapewear3 Suspaudimo Žoliapjovės Fitneso Treniruotės
Nepadori Nuotrauka No
Function1 Sunaudoja mažiau energijos, lengvai pagreitinti svorio netekimas
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris 0019

Parašyti atsiliepimą

Moterų Juosmens Treneris Korsetas Liemenė su Užtrauktuku Neopreno Shaper Kūno Sauna Prakaito Vest Treniruotės Slėginio Bako Viršuje Juosmens Žoliapjovės

Moterų Juosmens Treneris Korsetas Liemenė su Užtrauktuku Neopreno Shaper Kūno Sauna Prakaito Vest Treniruotės Slėginio Bako Viršuje Juosmens Žoliapjovės

Aprašymas ♣ATNAUJINTI RIEBALŲ DEGINIMAS AUDINĮ♣ – juosmens mokymo liemenė yra pagaminta iš aukštos kokybės 100% Neopreno, kuris yra labai lankstus, orui ir drėgmei wicking.Sklandžiai liesti, patogūs dėvėti.Idealiai tinka Joga, po Gimdymo atkūrimo, sporto Salė, Sporto, Veikia. ♣REGULIUOJAMAS

Panašūs produktai: