1/8" NPT 6 Uostą Vakuuminio Kolektoriaus Komplektas Tinka Turbo Boost Turbo Įsiurbimo Kolektorius Juodo Aliuminio Lydinio Universalus Pakeitimo

1/8" NPT 6 Uostą Vakuuminio Kolektoriaus Komplektas Tinka Turbo Boost Turbo Įsiurbimo Kolektorius Juodo Aliuminio Lydinio Universalus Pakeitimo

Nauja prekė

€4.64

€6.92

-32%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

1. Labai tinka sujungti, Padidinti duomenų valdytojų, priemonių dalys, kurios reikalauja nepriklausomo dulkių šaltinių.

2. Taip pat galite naudoti juostelės, siekiant patenkinti degalų ir tepalų poreikius.

3. Tuščia vakuuminio kolektoriaus rinkinys yra puikus pridėti prie imtuvo, kad reikia papildomų dulkių šaltinių.Ji turi 6 uostus, jei derintuvo nereikia kelis uostus, taip pat įrengta, su kištukais.Tai sumažina visų bėdų atjungti linijos ir papildomos uostų.

4. Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio.Paviršius yra anoduoti ir šviečia ilgai.Tai yra puikus modifikuotų priedų.

5. Apima šešis 1/8 colio (apie 0.3 cm) dulkių uostų.Yra dvi 3/8 colio (maždaug 1.9 cm) įleidimo ir išleidimo priedai.Su 4 jungčių.Su 1 įleidimo ir išleidimo blokavimo kištuką.Su montavimo aparatūros.

Aprašymas:

Tai labai tinka sujungti, Padidinti duomenų valdytojų, priemonių dalys, kurios reikalauja nepriklausomo dulkių šaltinių.Taip pat galite naudoti juostelės, siekiant patenkinti degalų ir tepalų poreikius.

Tuščia vakuuminio kolektoriaus rinkinys yra puikus add-on imtuvus, reikalauti papildomo vakuuminio šaltinių.Ji turi 6 uostus, jei derintuvo nereikia kelis uostus, taip pat įrengta, su kištukais.Tai sumažina visų bėdų atjungti linijos ir papildomos uostų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Dydis: 150mm*29.5 mm

Pritaikomumas: Bendra

Pakuotė:

1 * Vakuuminis kolektoriaus komplektas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: mini turbo gauge, t04e turbokompresorius, elektrinis turbokompresorius 12, diržas zd30, turboventiliatoriniai, turbo, pajero turbo įkroviklis, turbo kit, padidinti valdytojas elektroninių dual, automobilio įsiurbimo.

Charakteristikos

Gamintojas Dalies Numeris IMA001
Taikymas Bendrieji
spalva juoda
Dydis 150mm*29.5mm
Mainų Dalies Numeris IMA001
Elemento Ilgio 20cm
Specialios Funkcijos Vakuuminio kolektoriaus komplektas
Elemento Aukštis 4cm
Prekės Pavadinimas CNSPEED
Kitos Dalies Numeris IMA001
Prekės Svoris 0.32kg
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Medžiagos Tipas Aliuminio Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Plotis 10cm

Parašyti atsiliepimą

1/8

1/8" NPT 6 Uostą Vakuuminio Kolektoriaus Komplektas Tinka Turbo Boost Turbo Įsiurbimo Kolektorius Juodo Aliuminio Lydinio Universalus Pakeitimo

Savybės: 1. Labai tinka sujungti, Padidinti duomenų valdytojų, priemonių dalys, kurios reikalauja nepriklausomo dulkių šaltinių. 2. Taip pat galite naudoti juostelės, siekiant patenkinti degalų ir tepalų poreikius. 3. Tuščia vakuuminio kolektoriaus rinkinys yra puikus pridėti

Panašūs produktai: