Samsung Galaxy M01 SM-M015F Atveju PU Odos Flip "Samsung" Galaxy M01 M015F Padengti Gėlių Coque " Samsung M01 Funda Rubisafe

Samsung Galaxy M01 SM-M015F Atveju PU Odos Flip "Samsung" Galaxy M01 M015F Padengti Gėlių Coque " Samsung M01 Funda Rubisafe

Nauja prekė

€3.27

€3.85

-15%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Samsung Galaxy M01 SM-M015F Atveju PU Odos Flip "Samsung" Galaxy M01 M015F Padengti Gėlių Coque " Samsung M01 Bamperis

GERA ŽINIA: Jūs galite gauti 5% nuolaidos jei perkate daugiau kaip 5 bylos.

1.100% Brand New

2.Medžiaga: PU Oda

3.Suderinama Telefono Modeliui: Samsung Galaxy M01

4.Apsaugoti nuo dulkių, braižymo ir šokiruojantis.

5.Puikiai tinka formuoti.

6.Patvarus ir skalbiasi.

7.Apsaugoti jūsų vertingų investicijų iš subraižyti ir sugadinti.

Kaip išspręsti problemą, apie "negali pateikti"?

Originalus produktas nuotraukos yra teikiamos klientams.

Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Visi produktai bus patikrintas ir išbandytas prieš pristatymą.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors susirūpinimą, jūsų pirkimo ir mes esame daugiau nei laimingi, kad išspręsti jūsų problemą, su tirpalu.Kokybės produktų, turinčių mažiausią įmanomą kainą.Patyręs QC tvarka.Klientų Aptarnavimas yra mūsų No. 1 prioritetas.Pirkėjai, kviečiame susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba Trademanager jei turite kokių nors klausimų ar pasiūlymų.Visus pranešimus arba elektroninius laiškus bus atsakyta per 24 valandas (išskiria holiday & savaitgalį).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome išsiųsti laišką ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos: samsung sm j400f, VIVO S1 Pro, galinį dangtelį s20, atveju m01, "samsung" galaxy a51 aiškus vaizdas, monitorius samsung m01, muzika samsung, atveju "samsung" galaxy a81, telefoną "samsung" m01, yra telefono.

Charakteristikos

Funkcija Atrama
Suderinami modeliai 3 "Samsung M01 Rubisafe
Medžiaga Aukštos Kokybės PU Odos Piniginės Atveju
Dydis 5.7
Savybės PU Odos Apversti Gyvūnų Raštuotas Atveju
Piniginės Atveju Funkcija, 2 Samsung Galaxy M01 SM-M015F Piniginės Telefono Maišelį Funda
kilmės vieta Shenzhen, Kinija
Tipas Flip Case
Suderinamos Prekės "Samsung"
Suderinami modeliai 2 Samsung Galaxy M01 Dangtis
Prekės Pavadinimas cli
Dizaino stilius PU Odos, Gyvūnų, Animacinių filmų, Gėlės, Dekoracijos
Piniginės Atveju 3 Funkcija Samsung Galaxy M01 M015F Animacinių filmų Raštuotas Funda Bamperis
Piniginės Atveju Bruožas 1 Samsung Galaxy M 01 PU Odos Apvalkalas Coque
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinami modeliai 1 Samsung Galaxy M01 Atveju
Dizainas Animacinių filmų
Svoris About 80g
Suderinama Samsung Modelis Galaxy M01

Parašyti atsiliepimą

Samsung Galaxy M01 SM-M015F Atveju PU Odos Flip

Samsung Galaxy M01 SM-M015F Atveju PU Odos Flip "Samsung" Galaxy M01 M015F Padengti Gėlių Coque " Samsung M01 Funda Rubisafe

Samsung Galaxy M01 SM-M015F Atveju PU Odos Flip Samsung Galaxy M01 M015F Padengti Gėlių Coque Samsung M01 Bamperis GERA ŽINIA: Jūs galite gauti 5% nuolaidos jei perkate daugiau kaip 5 bylos. 1.100% Brand New 2.Medžiaga: PU Oda 3.Suderinama Telefono Modeliui: Samsung Galaxy

Panašūs produktai: