Yuding Dviračių Lietpaltis Žmogus\moteris Mados Daugiafunkcinis Lietaus Kailis Dviračių Alpinistas Vandeniui Lietaus Poncho su Kuprine

Yuding Dviračių Lietpaltis Žmogus\moteris Mados Daugiafunkcinis Lietaus Kailis Dviračių Alpinistas Vandeniui Lietaus Poncho su Kuprine

Nauja prekė

€14.10

€23.50

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

Medžiaga: plastikas

Tipas: Lietpaltis

Spalva:Skaidri,pilka,rožinė,

Dydis:L, XL

Lytis: Unisex

Modelis: None

Proga: Lietaus

Rankovės Ilgis: Long Sleeve

Savybės:

1. Ekologišką plastiko

medžiaga, saugaus odos draugiškas.

2. Skrybėlių yra skirtas lietaus, ir kišenėje " yra skirtas patogiai laikyti.

5. Skalbimo instrukcijos: skalbimo temperatūra neturi viršyti 40 laipsnių, gali būti sausai valomi, negalima balinti, kabo, kad išdžiūtų.

Paketą sudaro:1*Lietpaltis

DYDIS RANKOVĖS ILGIS KRŪTINĖ ŪGIS SVORIS L 110 cm 75cm 63cm 160-170cm 40-80kgs XL 120cm 77cm 67 cm 170-180cm 55-80kgs

Pastaba:

1. Yra 2-3cm skirtumas pagal rankinis matavimas.prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

2. Dėl skirtingų ekrano parametrai, spalva nekilnojamojo prekė gali šiek tiek skirtis nuo paveikslų paroda.

BŪTINA Perskaityti Prieš Perkant

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes jūsų klientams

Prašome patikrinti, pakavimo ir daiktų, atidžiai gavusi.Dėl ilgų pristatymas, elementas gali būti pažeista tranzitu, jei pažeistas, pls susisiekti su mumis pirma.

1.Jei esate rusijos pirkėjas, prašome užpildyti Pilnas Pavadinimas Imtuvas teisę , kai jūs pateikiate užsakymą,Prašome patvirtinkite pristatymo adresą ir vardą.kitaip jokių kurjeriai bus grąžinti jūsų paketą.Ir mes nepriima jokios grąžinamosios išmokos už užsakymą be vardą ir pavardę.

2.VISOS Prekės yra prieinami, kai jums mokėti.ususlly mes jums sekimo numerį, per 24 valandas ir vežamos savo paketą per 48 valandas.Po paketą išsiunčiant, tačiau jis negali kontroliuoti mus.Ji labai priklauso nuo tarptautinės Laivybos, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti, jei turite bet koks delsimas, mes stengiamės padėti jums praneškite mums.

Hangzhou Yuding Pramonės Ir Prekybos Co., Ltd.(anksčiau žinomas, kaip Hangzhou Xinfeng Plastiko Lietpaltis Gamykla), įkurta 1995, yra profesionalus lietaus produkto gamintojas. "JIEDA PREKĖS ženklo" jau seniai yra daugiau nei 20 metų.Su gamykloje plotas 2000 kvadratinių metrų ir 80 darbuotojų, mūsų bendrovė yra užsienio prekybos gamyklos, integruoti kūrimo, projektavimo, gamybos, pardavimo ir aptarnavimo.Pastaraisiais metais, mes esame įsipareigoję kurti ir plėtoti įvairių madingi lietpalčiai.

Atsiliepimai

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums $2 NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų .Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

prekybos

1. We will ship iš jūsų, kad per 4 darbo dienas po patikrinimo mokėjimo ir patvirtindami užsakymą.

2.Nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu, JAV ir Kanadoje: Maždaug 10-30 dienų; Europos ir netoli šalių: Maždaug 15-35 dienas; Rusijoje: Apie 10-35 dienų.Į Braziliją ar kitų daugiau šalių: Maždaug 25-60 dienų.

3. Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti EMS/DHL/Fedex su extra siuntimu;

DHL: 2-5 Darbo, EMS: 7-15 Darbo dienų.

4. Importo muitai , mokesčiai, mokesčiai neįtraukiami į prekės kainą arba pristatymas.

Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

6. Jei jums reikia visiškai vertę, važtaraštį ar sąskaita faktūra, prašome leiskite mums žinoti, jei užsakymą.

Žymos: kailis lietus, poncho, poncho lietus, pvc lietpaltis, plastikiniai lietpaltis, dviračių rainwear, poncho moterims, lietaus kailis menn, vyrai lietpaltis, raštuotas moteris, lietpalčiai.

Charakteristikos

Tipas Lietpalčiai
Lytis Universalus
Lauko Veikla Lazanija
Medžiaga 0,15 mm plastiko dviračių lietpaltis
Feature3 su priekinio užtrauktuką dviračių lietpaltis
Dydis L,XL bicycle raincoat
Feature1 raišteliu gaubtu dviračių lietpaltis
Lietpaltis/Lietaus-įrodymas, Kelnės/Žaliasis Lietus RainWear
Poncho stilius Vieno asmens Rainwear
spalva juoda,balta,rožinė,žalia, dviračių lietpaltis
Feature2 su Nematoma kuprinė lietpaltis
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 2020806-1
Produktas dviračių rainwear
Prekės Pavadinimas YUDING

Parašyti atsiliepimą

Yuding Dviračių Lietpaltis Žmogus\moteris Mados Daugiafunkcinis Lietaus Kailis Dviračių Alpinistas Vandeniui Lietaus Poncho su Kuprine

Yuding Dviračių Lietpaltis Žmogus\moteris Mados Daugiafunkcinis Lietaus Kailis Dviračių Alpinistas Vandeniui Lietaus Poncho su Kuprine

Aprašymas: Medžiaga: plastikas Tipas: Lietpaltis Spalva:Skaidri,pilka,rožinė, Dydis:L, XL Lytis: Unisex Modelis: None Proga: Lietaus Rankovės Ilgis: Long Sleeve Savybės: 1. Ekologišką plastiko medžiaga, saugaus odos

Panašūs produktai: