2vnt x Home kenkėjų kontrolės atmesti Elektromagnetinių bangų+Anijonas+Ultragarsinis nakties šviesos uodų pelės žiurkės repeller

2vnt x Home kenkėjų kontrolės atmesti Elektromagnetinių bangų+Anijonas+Ultragarsinis nakties šviesos uodų pelės žiurkės repeller

Nauja prekė

€40.61

€46.15

-12%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

2X Namų Daugiafunkcinis kenkėjų kontrolės repeller

Darbo principas

Priimti pažangiausių kenkėjų kontrolės technologija, ne tik atstumti įvairių kenkėjų, bet taip pat gali padaryti jį kaip oro valytuvas, ji bus kontroliuoti kuojų, skruzdžių, vorų, pelių, žiurkių, svirpliais, silverfish, earwigs, "scorpions", blusas, erkes, šikšnosparniai ir kt.

Elektromagnetinių bangų + Anijonas + Ultragarsinis, suteiks jums sveiką ir jaukią aplinką.

Techniniai duomenys :

Daugiafunkcis Kenkėjų Repeller turi keturis darbo modelius už jūsų pasirinkti pagal skirtingus naudojant aplinkai

Režimas vienas su raudona LED (LED 1) : Elektromagnetinės bangos

Režimas dvi geltonas šviesos DIODAS (LED 2) : Anijonas

Režimas tris su žalia LED (LED 3) : Ultragarso

Režimas keturių su trimis LED indikatorius šviečia: Elektromagnetinių bangų + Anijonas+ Ultragarsinis

Metodas:

Įdėkite kištuką į lizdą, trys mini LED lemputė degs, savo ruožtu, tuo tarpu super naktį šviesą dega, tada įveskite į save-patikrinti režimas, prietaisas pasirengti darbui.

Šiuo metu, paspauskite jungiklį,šviesos DIODAS (LED 1) auto įjunkite ir įveskite į electromagetic bangos darbo režimas, darbo kas 25 sekundes, tada intervalas 25 sekundes.

Paspauskite jungiklį dar kartą, geltonas šviesos DIODAS (LED 2) auto įjungti ir dirbo su anijonų, darbo trunka apie 20 minučių, tada pailsėti 5 minutes.

Dar kartą paspauskite jungiklį, greenLED (LED 3) auto įjungti ir dirbo su triguba ultragarso, frequiency forma 14.5 KHZ iki 20KHZ.

Dar kartą paspauskite mygtuką, visi LED bus apšviesta , darbo Elektromagnetinės bangos + Anijonas + Ultragarsinis

Aosion International (Shenzhen) Co., Ltd .skirta mokslinių tyrimų ir prekyba iš įvairių rūšių ekologiškus kenkėjų kontrolės produktų daugelį metų.Dabar mes jau turime savivaldos importo ir eksporto licencijos ir savo prekės ženklą-Aosion.Mūsų įmonė turi daug profesionalių talentus.Aparatinės įrangos, programinės įrangos ir grandinių mūsų produktai yra visiškai suprojektuoti pagal save ir įgijo dešimtys nacionalinių patentų sertifikatus.

Mes turime daug rūšių kenkėjų kontrolės produktus.Lauko produktai padengti iš Sodo Saulės Mol Repeller, Gyvatė Repeller, Paukščių Repeller, Katė Repeller ir Dog Repeller Pasyviu Infraraudonųjų spindulių Gyvūnų Repeller.Patalpų produktai yra Pelės Repeller, Uodų Repeller, Tarakonai Repeller, Housefly Repeller, Voras Repeller ir Uodų Žudikas Lempos.

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimas, paprastai, mes išsiųsti siuntinius per 2~5 darbo dienas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai, savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI savo adresą, PASLAUGOS, TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali hacve šiek tiek atidėti atostogų sezono metu.RUSIJA klientas turėtų palikti savo VARDĄ ir pavardę, kai jūsų padaryti užsakymą. (Dėl naujų taisyklių, Rusijos.) Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

Mes padarysime viską, kad padaryti gerą sandorį su klientu.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, be abejo.

Prekės turės būti keičiami ar grąžinami, kai pardavėjas gavo grįžo produktas originalioje pakuotėje.

-Pirkėjas bus atsakingas už visas siuntimo mokestis ir draudimas.

- Visi grįžo elementai turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį .

-Defektinių elementai turi būti pastebėta per 7days nuo tos dienos, kai jūs jį gauti.Po to, kai mes gavome paketą, mes grąžinsime jums pinigus.

Kaip jūsų atsiliepimai yra tikrai labai svarbus mūsų plėtrai, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba priėmimo bylą.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę darome viską, kad patenkinti jus, ir gauti pagerėjo.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: atstumti, pelės atstumti, kenkėjų atstumti, paukščių repeller saulės pelėda, atbaidyti ultragarsu, elektromagnetinio ultragarsinį kenkėjų repeller, vabzdžių atstumti, paukščių repeller saulės energija varomas, žiurkės repelentas purškalas malaizija, kenkėjų atmesti repeller.

Charakteristikos

Dažnis 400Hz-1000Hz
Pakuotė Spalvos Langelį
spalva juoda
Medžiaga ABS Plastiko
Naudingasis Plotas 625s.q.skaitiklis
Prekės Pavadinimas AOSION
Vardinė Įtampa 220-240V
Garantija 2 Metai
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Sertifikatai CE & ROHS & IPX4
Kenkėjų Rūšis pelėms, uodai, vorai, tarakonai...
Atstumiantis Tipas Ultragarsinį Kenkėjų Repellers

Parašyti atsiliepimą

2vnt x Home kenkėjų kontrolės atmesti Elektromagnetinių bangų+Anijonas+Ultragarsinis nakties šviesos uodų pelės žiurkės repeller

2vnt x Home kenkėjų kontrolės atmesti Elektromagnetinių bangų+Anijonas+Ultragarsinis nakties šviesos uodų pelės žiurkės repeller

2X Namų Daugiafunkcinis kenkėjų kontrolės repeller Darbo principas Priimti pažangiausių kenkėjų kontrolės technologija, ne tik atstumti įvairių kenkėjų, bet taip pat gali padaryti jį kaip oro valytuvas, ji bus kontroliuoti kuojų, skruzdžių, vorų, pelių, žiurkių, svirpliais,

Panašūs produktai: