Žema Kaina 380V Atšilimą, Šiltnamio efektą sukeliančių Šildymo Viela, Skirtos Daigų ir Auginimo 175 m/roll 1600W

Žema Kaina 380V Atšilimą, Šiltnamio efektą sukeliančių Šildymo Viela, Skirtos Daigų ir Auginimo 175 m/roll 1600W

Nauja prekė

€27.53

€30.58

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Žema Kaina 380V Atšilimą, Šiltnamio efektą sukeliančių Šildymo Viela, Skirtos Daigų ir Auginimo 175 m/roll 1600W Aprašymas: ZDR serijos žemės ūkio geoterminio šildymo linijos, daugiausia naudojama šildymo dirvožemio ir auginimo.Pavyzdžiui, augančių daigų į inspektas daržovių, saldžiosios bulvės, gėlės, plantlet ir t.t.; Auga sodinukai be dirvožemio; Ryžių greitai daigų, Vynuogių greitai daigų ir kitų valgomų grybų auginimą.Ir taip pat gali būti naudojamas grindų šildymo naminių paukščių auginimas.Atkreipkite dėmesį: šis kabelis gali ne sumažinti, taip pat negali sutapti, naudojantis!!!Pagrindinis parametras:

Apie įrenginį: Pagal skirtingus aplinkos būklės ir augalai, ir įsitikinkite, kad tinkama laidų tankis, paprastai įdiegti 80~120W/m 2 .Pavyzdžiui: jeigu naudojate roll ZDR-100 šildymo kabelį, ir nuspręsti įdiegti 100W/m 2 .Atstumas kabeliai yra 8cm.Kaip laidai: becase abiejų pusių židiniai yra lengva prarasti šilumos, todėl turime įdiegti kabeliai, atidžiau abiejų pusių židiniai.Sąnarių apie šildymą turėtų nustatyti ne.Komplektą sudaro: 1 ritinėlis 175 metrų dirvos šildymo kabelis.

Nes skirtumas gamybos partijos, spalva turės būti skirtingi, tačiau to paties geros kokybės, mes atsiųsime keturių spalvų (žalios, raudonos, geltonos, mėlynos), randonly pagal vertybinių popierių, dėkojame už jūsų supratimą.

Mes turime kelių rūšių automatinis temperatūros reguliatorius, jei reikia, prašome spustelėkite paveikslėlį ir pasirinkite pagal poreikį.

KZX-2000, darbinė įtampa: 220V, max keliamoji galia: 2000W.

KZX-6000, darbinė įtampa: 220V, max keliamoji galia: 6600W.

Pristatymas

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.Labai greitas pristatymas į įsitikinkite, kad jums gauti sklypas artimiausiu metu.

Pristatymo laikas

Paprastai mes teikiame Nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu.Jos pigesnės, bet lėčiau.Mes pristatysime elementai-3 darbo dienas (išskyrus savaitgalius) gavęs jūsų mokėjimą.Sklypo trunka 1-4 savaites, kad pasiektų jus.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties.Nuotolinio šalių ir griežtai Muitinės e.g.Brazilija) bus padaryti jį ilgiau nei 4 savaites, prašome būti kantriems.Jei negalite laukti, kad ilgai.Jeigu tu negali gauti užsakymą dėl laiko .tada mes pratęsime pristatymo laikas iki 10-30days, kad jums apsaugoti jūsų.

Muitų ir mokesčių

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus muito ir importo mokesčiai, mokesčių savo šalyje.Mes padėsime jums paskelbta elementą, kuriame yra mažesnės vertės.

Grįžti & keistis

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir komentarai yra labai svarbu mums.Jei jums patinka mūsų gaminiai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes vertiname tai labai daug.Jei jūs nesate laimingas, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų atsiliepimų, mes ir stengiamės išsiaiškinti problemas.

Nedvejodami kreipkitės į mus!Ačiū.

Žymos: viduje auga rinkinys completo, hydro, augimo augalų, auga lauke, 800w led, led fitolampy augalai, augalų spektras, cree led panel, karpis augalų, 600w led.

Charakteristikos

Laido Tipas Suvyta
Tipas IZOLIUOTI
Laidininko Medžiaga Vario
Modelio Numeris ZDR-175
Prekės Pavadinimas MINCO ŠILUMOS
Prašymas Šildymas
Izoliacinės Medžiagos PVC

Parašyti atsiliepimą

Žema Kaina 380V Atšilimą, Šiltnamio efektą sukeliančių Šildymo Viela, Skirtos Daigų ir Auginimo 175 m/roll 1600W

Žema Kaina 380V Atšilimą, Šiltnamio efektą sukeliančių Šildymo Viela, Skirtos Daigų ir Auginimo 175 m/roll 1600W

Žema Kaina 380V Atšilimą, Šiltnamio efektą sukeliančių Šildymo Viela, Skirtos Daigų ir Auginimo 175 m/roll 1600W Aprašymas: ZDR serijos žemės ūkio geoterminio šildymo linijos, daugiausia naudojama šildymo dirvožemio ir auginimo.Pavyzdžiui, augančių daigų į inspektas daržovių, saldžiosios

Panašūs produktai: