Y2-HD " 4K HDMI Vaizdo Žaidimų Konsolės Built-in 568 Šviesą grąžinantys Žaidimai Mini Classic Konsolės Bevielio ryšio Valdiklis, HDMI Dual Žaidėjai

Y2-HD " 4K HDMI Vaizdo Žaidimų Konsolės Built-in 568 Šviesą grąžinantys Žaidimai Mini Classic Konsolės Bevielio ryšio Valdiklis, HDMI Dual Žaidėjai

Nauja prekė

€8.86

€11.98

-26%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Y2-HD TV Vaizdo Žaidimų Konsolės Built-in 568 Šviesą grąžinantys Žaidimai Mini Classic Konsolės Bevielio ryšio Valdiklis, HDMI Dual Žaidėjai

Ypatybė:

- Belaidžio Retro Žaidimas Palaiko HMDI Galia: patobulinta versija leidžia du gamepads atrodo paprastesnis ir daugiau elegantiškas, taip suteikiant žaidėjus retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su gerais draugais ar šeima, prisiminti laimingą vaikystę, pamiršti rūpesčius gyvenimo ir darbo, prašome don ' t miss it.Įsitikinkite, kad pasirinkti jį!Šio žaidimo konsolė gali patenkinti savo reikalavimus!

- Plug and play, be Vairuotojo Reikalaujama: Tiek TV ir kompiuterio gali būti naudojama!Ne vairuotojui, reikalinga įdiegti, paprasta naudoti!

- Tikrai belaidžio: valdikliu ir žaidimų konsolės naudoti infraraudonųjų spindulių ryšį.

- Built-in 568 klasikiniai žaidimai: Šis žaidimas konsolės turi 568 ne kartoti, klasikiniai žaidimai, pastatytas!Atnaujinti žaidimas pirmos kartos vaizdo žaidimų valdiklis.

- Paramos HDMI išvestis: pirmosios kartos vaizdo žaidimų konsolės palaiko tik AV išėjimas, ir daug HDTV vartotojams yra labai nepatenkintas vaizdas!Todėl, mes atnaujinti technologijų ir oficialiai pristatė vaizdo žaidimų konsolę, kuri palaiko HDMI.

Vaizdo žaidimų valdiklis gali žaisti belaidžio ryšio funkcijas, per 10 metrų ir palaiko USB įkroviklius.Tiek valdytojams, gali išeiti iš žaidimo

- Energijos taupymo: mažos galios infraraudonųjų spindulių ryšys!Šis valdiklis, reikia dviejų AAA tipo baterijos (neįtraukta).Dėl saugumo problemų transportuojant, mūsų pakuotės nebus siųsti baterijas.

Specifikacija:

Pakuotės svoris: 217g

Pakuotės dydis: 205*90*55mm/8.07*3.54*2.17"

Y2-Pro TV Vaizdo Žaidimų Konsolės Builit-600 Šviesą grąžinantys Žaidimai Mini Classic Konsolės Bevielio ryšio Valdiklis, AV Išėjimas Dual Žaidėjai

Ypatybė:

- Belaidžio Retro Žaidimas Palaiko AV Išėjimas: patobulinta versija, todėl dviejų gamepads atrodo paprastesnis ir daugiau elegantiškas, taip suteikiant žaidėjus retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su gerais draugais ar šeima, prisiminti laimingą vaikystę, pamiršti rūpesčius gyvenimo ir darbo, prašome don ' t miss it.Įsitikinkite, kad pasirinkti jį!Šio žaidimo konsolė gali patenkinti savo reikalavimus!

- Įjunk ir dirbk

Tiek TV ir kompiuterio gali būti naudojama!Ne vairuotojui, reikalinga įdiegti, paprasta naudoti!

Tikrai belaidžio!Duomenų valdytojo ir žaidimas stick naudoti infraraudonųjų spindulių ryšį.

- Built-in 600 unikalių klasikiniai žaidimai

600 klasikiniai žaidimai pastatytas šis žaidimų konsolės!Atnaujinti žaidimas pirmos kartos vaizdo žaidimų valdiklis.

Jei manote, kad pakartotinių žaidimai nerimauti jums, prašome pasirinkti!

- Paramos AV išėjimas

Vaizdo žaidimų valdiklis gali žaisti belaidžio ryšio funkcijas, per 10 metrų ir palaiko USB įkroviklius.Tiek valdytojams, gali išeiti iš žaidimo

- Bevielis KOMPIUTERIO Valdiklis

Šio žaidimo vaizdo valdiklis palaiko " Windows 7/8/10 ir MAC OS 10.7.

Pastaba: Tai yra tik belaidis valdiklis, jūs negalite žaisti built-in žaidimus savo kompiuteryje.Galite žaisti tik žaidimus savo žaidimų konsolės.

- Energijos taupymo režimas

Mažos galios infraraudonųjų spindulių ryšys!Šis valdiklis, reikia dviejų AAA tipo baterijos (neįtraukta).Dėl saugumo problemų transportuojant, mūsų pakuotės nebus įtraukti baterijas.

Specifikacija:

Pakuotės svoris: 220g

Pakuotės dydis: 205*90*55mm/8.07*3.54*2.17"

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X Mini Konsolės

2 X Bevielio Kontrolierių

1 X Krovimo Kabelis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

Žymos: vaizdo konsolės x, lauke retro žaidimų konsolės, hat vaizdo žaidimai, ne, retro mini hdmi 64, NINTENDO JUNGIKLIS, vaiduoklis stick, žaidimas sega, retro snes, grupinio žaidimas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas VKTECH
Sertifikavimo NĖRA
Pakuotė Taip
- Tikrai belaidžio Duomenų valdytojo ir žaidimų konsolės naudoti infraraudonųjų spindulių ryšį.
Modelio Numeris mini konsolės
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotės Svoris 217g
pakuotės dydis 205*90*55mm/8.07*3.54*2.17

Parašyti atsiliepimą

Y2-HD

Y2-HD " 4K HDMI Vaizdo Žaidimų Konsolės Built-in 568 Šviesą grąžinantys Žaidimai Mini Classic Konsolės Bevielio ryšio Valdiklis, HDMI Dual Žaidėjai

Y2-HD TV Vaizdo Žaidimų Konsolės Built-in 568 Šviesą grąžinantys Žaidimai Mini Classic Konsolės Bevielio ryšio Valdiklis, HDMI Dual Žaidėjai Ypatybė: - Belaidžio Retro Žaidimas Palaiko HMDI Galia: patobulinta versija leidžia du gamepads atrodo paprastesnis ir daugiau elegantiškas,

Panašūs produktai: