Elton Forte (su L-carnozin ir Royal pieno) 60 tablečių. Vitaminų Kompleksas, kad padidinti fizinę ištvermę.

Elton Forte (su L-carnozin ir Royal pieno) 60 tablečių. Vitaminų Kompleksas, kad padidinti fizinę ištvermę.

Nauja prekė

€15.55

Apie prekę

ELTON FORTE

Natūralių vitaminų kompleksas, kad padidinti fizinę ištvermę ir pagerinti sporto rezultatus. -Turi stimuliuojantį poveikį nervų sistemai; -Padidina pritaikymo gebėjimus, kūno; -Veikia kaip natūrali angliavandenių, reikalingi pasipildyti energijos; -Tarnauja kaip donator amino rūgščių, struktūrinių komponentų baltymų, kurie suteikia raumenų augimą.

Elton Forte-fizinis reiškia, kad padidinti fizinę ištvermę ir pagerinti sporto rezultatus

Elton Forte yra natūralus maisto priedų laikymo veiksmų, sukurtos mnpc Sporto Medicinos ir pagaminti Penza farmacijos bendrovė "parafarm".Rekomenduojama žmonėms, kurie veda aktyvų gyvenimo būdą, taip pat profesionaliems sportininkams, siekiant pagerinti sporto rezultatus ir padidinti ištvermę.Praėjo griežtą dopingo kontrolę ir yra aprobuotas naudoti sporto aukšto pasiekimai.

Veiksmų narkotikų Elton Forte

-Padidina fizinę ištvermę ir efektyvumą. -Turi stimuliuojantį poveikį nervų sistemai. -Neutralizuoti žalingos veiklos, laisvųjų radikalų, skatina ląstelių atsinaujinimui. -Padidina pritaikymo gebėjimus, kūno. -Pagreitina atsistatymo procesą po stipraus fizinio krūvio ir traumų. -Tai yra donator vitaminų ir mineralinių medžiagų, trukdančių plėtoti hypovitaminosis. -Pašalina uždegiminius procesus, padidina imunitetą. -Veikia kaip natūrali angliavandenių, reikalingi pasipildyti energijos ir donator amino rūgščių, struktūrinių komponentų baltymų, kurie suteikia raumenų augimą. -Blokai gamybos streso hormono kortizolio, prisidėti prie veiksmingas raumenų masę. -Pagreitina gijimą pažeistus audinius.

Savybės sudedamosios dalys narkotikų "Elton forte":

Į eleuterokka šaknys yra lygnane glikozidai (eleuteroside a, b, c, d, e), eteriniai aliejai.Jaudina centrinę nervų sistemą, didina transporto veikla, ir su išlygomis-reflex veikla.Padidina jaudrumą ir funkcinį judrumą, raumenų ir nervų ir raumenų aparato.Aktyvina psichinę veiklą, aštrumas regėjimo, adaptacijos galimybes, kūno ekstremaliose situacijose, padeda su stresu.Taip pat yra reguliavimo medžiagų apykaitą-pagerina pagrindinis mainų, normalizuoja keitimąsi angliavandenių, mažėja glychemia su eksperimentiniais alloxane diabetu, mažėja suma, Turi teigiamą poveikį širdžiai, skatina atsigavimą po miokardo infarkto.Bičių žiedadulkės, įskaitant 20 keičiamosios ir amino rūgštis, mikro ir makro elementų, dideliais kiekiais: kalio, geležies, vario, kobalto, kalcio, fosforo, chloro, magnio, cinko, Chromo, vanadžio, mangano ir seleno.Daug rutinas, kuris pagerina būklę, kraujagysles ir kraujo kokybės.Žiedadulkėse iki 30% angliavandenių (cukrų): gliukozės, fruktozės, xylosis, krakmolo.Yra 7 iki 30% baltymų, keičiami ir nepakeičiamų amino rūgščių-iki 13%.Skatina audinių atsinaujinimą, turi priešuždegiminį, prisitaikanti poveikį.Naudinga prostatos ligų.Padeda atstatyti po fizinio krūvio.Gerina apetitą.Stabdžiai senėjimo procesus.Vitaminas C dalyvauja gamybos daugelio hormonų (įskaitant adrenalino, serotonino, testosteronas ir estrogenai), rodo savybių stiprių antioksidantų.Vitaminas E padeda išvalyti ir atjauninti kūną, sumažina свёртываемость, išvengti užsikimšimo laivams, trukdo susidaryti cholesterolio plokštelių, pagerina kraujo apytaką audiniuose ir organuose, tonizuoja raumenis, šalina spazmus, pagreitina raumenų regeneraciją.L-carnozin yra galingas antioksidantas, slopina laisvųjų radikalų reakcijas.Apsaugo peroksidas oksidacijos lipidų, apsaugo ląstelių membranas.Padeda prisitaikyti prie fizinių apkrovų, sumažina nuovargį.Sustabdo senėjimo organizmo, gerina kraujo tiekimas į smegenis.Aktyvina imuninę sistemą, apsaugo organizmą nuo sunkiųjų metalų.Turi žaizdų gijimas turtą.Veiksminga, Alzhaimerio ir Parkinsono liga.Padeda atstatyti po insulto.Ji turi priešnavikinį, anti-nistamic, immunomodeling, anti-stresas, anti-opa ir žaizdų gijimą veikla, antinosis ir anti-stresas-radiacijos Royal pieno turi teigiamą poveikį darbo virškinimo sistemą, didina apetitą, ačiū stiprinti, skrandžio ir žarnyno peristaltics; apsaugo gleivinę nuo

Sudėtis Elton Forte (500 mg):

-Bičių koja (100 mg); -L-carnozin (70 mg); -Royal pienas (50 mg); -Šaknies šaknų eleuterokocca (cryoportose) (50 mg); -Vitaminas C (30 mg); -Vitaminas E (3 mg).

Kontraindikacijos:

Individualus netoleravimas iš produkto sudedamųjų dalių, nėštumo, žindymo.Prieš naudojimą rekomenduojama pasitarti su gydytoju.Kiekis laktozės įtraukti tablečių, kaip pagalbinės medžiagos neturi neigiamo poveikio žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu ir kenčia nuo netolerancijos.

Rekomendacijos priėmimas:

2 lenteles kiekvieną. 3 kartus per dieną su maistu.Paskutinis narkotikų vartojimas turėtų įvykti ne vėliau kaip per 18.00. Žinoma, priėmimo yra 1 mėnesį, po 30 dienų pertrauką, priėmimo gali būti kartojama.Geriausias būdas patekti į šią kalbą.Nėra vaistas!

Žymos: padidinti ištvermę, sd ištvermės, ogio ištvermės, PRO Ištvermės, ept ištvermės, ištvermės sportas, anglies ištvermės, dviračių ištvermės, plaučių ištvermės, samdisk ištvermės.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Секреты Долголетия
Sertifikavimo ce
Pakuotė Butelis
Mokestis Vienetas Buteliai
Lytis Unisex
Tinkamumo Laikas 2G
Departamentas Pavadinimas Vidutinio amžiaus
Kilmės RU(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Elton Forte (su L-carnozin ir Royal pieno) 60 tablečių. Vitaminų Kompleksas, kad padidinti fizinę ištvermę.

Elton Forte (su L-carnozin ir Royal pieno) 60 tablečių. Vitaminų Kompleksas, kad padidinti fizinę ištvermę.

ELTON FORTE Natūralių vitaminų kompleksas, kad padidinti fizinę ištvermę ir pagerinti sporto rezultatus. -Turi stimuliuojantį poveikį nervų sistemai; -Padidina pritaikymo gebėjimus, kūno; -Veikia kaip natūrali angliavandenių, reikalingi pasipildyti energijos; -Tarnauja kaip donator amino rūgščių,

Panašūs produktai: