Elektros Medicininė Masažo Terapijos Aparatai, Dulkių Siurbimo Taurės Gua Sha Grandymo Prietaiso Meridian Terapijos Riebalų Deginimas

Elektros Medicininė Masažo Terapijos Aparatai, Dulkių Siurbimo Taurės Gua Sha Grandymo Prietaiso Meridian Terapijos Riebalų Deginimas

Nauja prekė

€13.89

€37.53

-62%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

5-in-1 Juosmens Massager Sumažinti Juosmens Raumenų Įtampą

Naujas daugiafunkcinis juosmens massager gali kontroliuoti oro pagalvė stumti aukštyn ir žemyn, juosmeninės stuburo dalies, kad padėtų atkurti sveiką fiziologinės kreivės.Ji taip pat turi magnetinė terapija, vibracija, masažas, šildymo ir multi-lygio impulso funkcijas, ir masažai juosmens iš kelių kampų, veiksmingai padeda sumažinti nugaros skausmą ir nuovargį.Tai puiki dovana jūsų šeimai! !

Elektros Kinijos Medicininė GuaSha Terapijos Įrankiai, Šildymo Grandiklis Meridian gilinimo Kūno Masažas Poilsis

Mieli klientai, prašome atkreipti dėmesį į:

◆Plug-in modelis: Ji negali saugoti elektros energijos ir turi būti prijungtas prie maitinimo šaltinio per USB kabelį, kai darbo.Pirmiausia prijunkite vienas galas USB kabelį prie mobiliųjų telefonų kroviklį galvos, o kitą galą-prie prietaiso, tada prijunkite mobiliųjų telefonų kroviklį galvą prie maitinimo šaltinio. ◆Įkrovimo modelį : Jis gali saugoti elektros energijos, po to, kai visiškai įkrautas, nereikia galios, kai darbo.

Neigiamo Slėgio Gravitacija

Pateikti galingas čiulpti prie jūsų odos ir riebalinio audinio į aktyvių limfos detoksikacijos funkciją ir padidinti kraujo apytaką su grandymo poveikį.

Šiluminės Energijos

Daugintis odos kolageno ir atsipalaiduoti jūsų nervus, terminio poveikio, taip pat gali sumažinti kūno nuovargis ir išleidimo slėgio nuolatinio pastovaus 50℃ šilumos.

EMS Micro-elektros Stimuliacija

Stimuliuoja akupunktūros taškus ir išorinių jutimo nervai micro-dabartinės sumažinti uždegimas ir patinimas greitai atsigauti, taip pat gali padėti sumažinti poras ir suteikia odai daugiau subtilus ir veiksmingai atleisti iš spaudimas, nuovargis ir nuovargis didelį malonumą, atsipalaiduoti.

Ir SPINDULIŲ Šviesos Terapija

Pristatyti raudona infraraudonųjų spindulių šviesos stiprinti kolektyvinį imunitetą ir skatinti biologinių audinių ląstelių, regeneruoja siekiant pagerinti kūno ir sveikatos, taip pat bus skatinamas ląstelių medžiagų apykaitą ir kraujotaką ląstelių veiklos tobulinimą ir kolageno regeneraciją, palieka jūsų odą sklandžiai ir švelnus.

Universalios Programos

Gali būti plačiai naudojamas dėl savo kūną medicininė, masažuoti, guasha, svorio netekimas, ir pan, veiksmingai padeda formuoti savo kaklo, rankų, kojų, nugaros, pilvo ir apatinės & galūnėms ir kt.

Palyginti su tradicinėmis medicininė prietaisas, siurbimo galia yra stipresnė, ir yra daug lygių, kurie gali būti koreguojama, todėl medicininė lengviau ir greičiau !!

Pateikti galingas čiulpti prie jūsų odos ir riebalinio audinio į aktyvių limfos detoksikacijos funkciją ir padidinti kraujo apytaką su grandymo poveikį.

Magnetinių Bangų Terapija

Panaikinti uždegimą ir patinimą, taip siekiant sumažinti jūsų kūno nuovargis ir skatinti fiziniam atsigavimui.

Stabilus Maitinimo

Severa lygių intensyvumas medicininė prietaisas yra įrengtas su USB duomenų kabeliu, 6 lygio medicininė prietaisas yra įrengta maitinimo adapteris tiesioginis maitinimo šaltinis (Europos prijungti arba Amerikos kištuko, Britų kištukas yra pasirinktinai); 9-jėga medicininė prietaisas gali būti įkrauta kelis kartus, ir be laidų Naudojimo, jūs galite mėgautis atpalaiduojančio masažo, bet kada, bet kur, tinka šeimai ir kelionių naudoti.

Paprastas Valdymas

Greita prieiga prie mygtuką kontrolės ir tiesiogiai rodyti nuoroda ant skydelio, patogu stebėti darbo statusą ir iškart galios on/išjungimo, reguliuoti šildymo temperatūrą arba neigiamo slėgio intensyvumo lygius ir nustatyti laiką, plačiai atitiktų skirtingus žmogaus kūno dalių reikalavimus, nes nori su puikus komfortas.

Lengvai Tvirtinasi

Ergonomiška rankena leidžia saugiai ir energijos taupymo valdos komfortą net ir po ilgo laiko naudojant.

Tipas:2 Pavaros(Pulg in )

▼Pakuotė: 1* Medicininė Prietaisas+1*USB kabelis 1* pakuotės filtro medvilnė+1*pincetas*1 1* acupoint žemėlapyje

B tipo :6 Pavarų ES/JAV/UK Plug(pulg in )

▼Specifikacijos: Medžiaga: ABS Korpuso Spalva: Raudona Kištuko Tipas: JAV Plug/EU Plug/UK Plug (Pasirinktinai) Input: 100V-240V AC 50/60Hz Išėjimas: 12V 2A Šildymo Temperatūros Lygiai: 6 Lygiai(30-55℃) Neigiamo Slėgio Intensyvumo Lygiai: 6 Lygiai(1-6) Laikas Parametrai: 5/10/15/20/25/30 Minutes Maitinimo Šaltinis: Kamštis ▼Pakuotė: 1* Medicininė Prietaisas 1* Maitinimo Adapteris(ES/JAV/UK Plug pasirinktinai) 1* Naudotojo Vadovas 1* Pincetas 1* Juosta Priemonė 1* Krepšys Sponge Filtrai & Kištukai 1* Pakuotės Dėžutės *

C tipo: 9 Įrankius, daugkartinio Įkrovimo & D Tipo: 6 Įrankius, daugkartinio Įkrovimo /Plug

▼Specifikacijos: Medžiaga: ABS Korpuso Spalva: Raudona LED Šviesos Spalva: Mėlynos Šviesos--Intensyvumo Indikatorius, Raudonas Šviesos--Temperatūros Indikatorius Maitinimas: USB Įkrovimas (Įkrovimo) Vardinė Įtampa: DC 5V Įėjimo Įtampa: 100V-120V, 220V-240V Nominali Galia: 12W Temperatūros Lygiai: 6 Lygiai(30-55℃) Intensyvumo Lygiai: 6 Lygiai(1-6)/9 Lygį(1-9) ▼Pakuotė: 1* Medicininė Prietaisas 1* USB Kabelis 1* Naudotojo Vadovas 1* Pincetas 1* Juosta Priemonė 1* Krepšys Sponge Filtrai & Tinklai

Žymos: mašina de masažas, elektros medicininė, asmens massager elektros, kėlimo colombien mašinos elektros, massag, gua sha grandiklis, gydymas lazeriu, masažas dienovidinio, pigūs kaklo massager, vyrai, fizioterapija.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
2 straipsnis dulkių siurbimo įtaisas
8 straipsnis elektros massager įstaiga
5 straipsnis Masažas Kūno Puodeliai
4 straipsnis siurbtukas prietaisas
6 punktas guasha grandymo prietaisas
3 straipsnis medicininė masažo prietaisas
Funkcija 8 jūs turite fizioterapijos
Prekės Pavadinimas agdoad
Prašymas Atgal
4 funkcija Elektros Medicininė masažas
punktas 7 masažas vakuuminis prietaisas
Funkcija 7 medicininė masažas
1 straipsnis dulkių siurbimo taures aparatai
2 funkcija Siurbtuko
Funkcija 1 Fizinė medicina ir reabilitacija
3 funkcija Vakuuminis Masažas
Funkcija 6 vakuuminis masažas
Funkcija 5 Elektros Medicininė

Parašyti atsiliepimą

Elektros Medicininė Masažo Terapijos Aparatai, Dulkių Siurbimo Taurės Gua Sha Grandymo Prietaiso Meridian Terapijos Riebalų Deginimas

Elektros Medicininė Masažo Terapijos Aparatai, Dulkių Siurbimo Taurės Gua Sha Grandymo Prietaiso Meridian Terapijos Riebalų Deginimas

5-in-1 Juosmens Massager Sumažinti Juosmens Raumenų Įtampą Naujas daugiafunkcinis juosmens massager gali kontroliuoti oro pagalvė stumti aukštyn ir žemyn, juosmeninės stuburo dalies, kad padėtų atkurti sveiką fiziologinės kreivės.Ji taip pat turi magnetinė terapija, vibracija, masažas, šildymo

Panašūs produktai: