Profesinio mokymo Veterinarijos OLED skaitmeninis Kraujo Spaudimo & Širdies Ritmas Monitorius NIBP CONTEC08A-PROFESINIO mokymo, Kinija ir JAV sandėlyje

Profesinio mokymo Veterinarijos OLED skaitmeninis Kraujo Spaudimo & Širdies Ritmas Monitorius NIBP CONTEC08A-PROFESINIO mokymo, Kinija ir JAV sandėlyje

Nauja prekė

€38.26

€50.34

-23%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Profesinio mokymo Veterinarijos OLED skaitmeninis Kraujo Spaudimo & Širdies Ritmas Monitorius NIBP CONTEC08A

Contec Medicinos Sistemos---Contec08A-profesinio mokymo

JAV pirkėjo laivas iš JAV sandėlyje

Kitais pirkėjo laivas iš Kinijos sandėlyje

Trumpas įvadas

1.Įžanga

CONTEC08A-VET-tai Elektroninis Sphygmomanometer, kuris gali matuoti kraujo spaudimą dėl gyvūnų.Prietaiso funkcijos, visiškai automatinis matavimo, aukštos raiškos spalvotas LCD ekranas, anglų/Kinų sąsaja ir stiprus matomumas.Jis turi integruotą parametras priemonė, rodyti ir registruoti produkcija viename prietaise, ir ji priima duomenų peržiūros sąsają, pvz., "duomenų sąrašas", "trend chart", "big šriftą", su lengva ir paprasta operacija.Jis gali būti taikomas įprastinis bandymas šeimos gyvūnai, gyvūnų ligoninė, klinika ir ūkis ir kt.

2.Savybės

1.Aukštos raiškos spalvotas LCD ekranas, paramos anglų/Kinų sąsaja, stiprus matomumas

2.Parduotuvės matavimo rezultatais tris vartotojai, kiekvienas vartotojas gali patalpinti iki 100 klausimų, patenkinti reikalavimą iš įvairių gyvūnų.

3.One-touch operacijos, automatinis KRAUJOSPŪDŽIO matavimas, priima oscillometric multistep defliacija matavimo metodas, geras pakartojamumas.Kai matavimo paklaida atsitinka, prietaisas bus greitai klaidos pranešimą.

4.Fiziologinių alarm funkcija, žadintuvas terminai gali būti nustatyti skambėjimo ribas.Kai kraujo spaudimas yra didesnis nei high limit, arba mažesnės, nei žemos ribos, signalas bus padaryta.Signalo jungiklis gali būti nustatyti.

5.Tiekimo dviejų rūšių vienetai: Kpa/mmHg, kurie gali būti nustatyti kaip vartotojo poreikį.Audial ir vaizdo eilutę, kai galia yra maža.

6.Su trumpalaikį energijos saugojimo funkcija, kai vietoj baterija, laiko funkcija negali būti paveikti.

7.Trys manžetai režimas: didelės, vidutinės, mažosios.Vartotojas gali pasirinkti atitinkamą rankogalių ir rankogalių režimą pagal skirtingų kėbulo tipas gyvūnų.

8.Parduotuvės matuojant rezultatus su datos ir laiko.

9.Funkcija automatinis maitinimo išjungimas.

3.Veiklos

BP:

Matavimo metodas: Oscillometric metodas

Matavimo diapazonas: 0kPa (0mmHg)~38.67 kPa (290mmHg)

Rezoliucija: 1mmHg

Tikslumas: Statinis slėgis: ±0.4 kPa(±3mmHg)

Infliacija: mechaninė infliacija jėga siurblys

Defliacija: mechaninė multistep defliacija

Ekranas: 2.8" spalvotas LCD ekranas

Galia: keturi "AA" baterijų/5V arba 6 V maitinimo adapteris

Saugos klasė ⅱ prietaiso tipas BF taikomas dalis

4.Priedai

Manžetai

Naudotojo vadovas

5.Fizinė savybė

Išmatavimai: 130mm(L) x 110mm(W) x 80mm(H)

Svoris: 300 g (be baterijos)

Veikimo aplinka

Temperatūra: + 5 C~40 C

Santykinė drėgmė: 15%~80%

Atmosferos slėgis: 700hPa~1060hPa

Saugojimo aplinkos:

Temperatūra: nuo-20C ~ +55 C

Santykinis oro drėgnumas: ≤95 %

Atmosferos slėgis: 700hPa~1060hPa

Įsigyti saugių produktų :

Šios FDA Atsakomybės apribojimas yra reikalinga visiems eBay sąrašą Sveikatos priežiūros paslaugų kategorija ir yra įtrauktas NUORODA:

Pardavus šį elementą, gali būti taikomos reglamento U. S. Maisto ir vaistų Administracijos ir valstybės ir vietos

reguliavimo agentūrų.Jei taip, neteikia pasiūlymo, apie šį elementą, nebent esate įgaliotas pirkėjui.Jei elementas yra objektas

FDA reglamento, patikrinsime, ar jūsų būsenos kaip registruotas pirkėjas šios prekės prieš siunčiant prekę

Pristatymas Metodas Ir Laikas:

1. Visi Nemokamas pristatymas prekės bus vežamos oro paštu po užtruks maždaug 12-25days(JAV ,CA,AU,UK).Ir 15-35 dienų ir į kitas šalis.Šį laivybos būdas turi tam tikrų rizikos, prašome pasirinkti atidžiai.Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Australija negali stebėti paketą internete.

2. Express EMS; tai trunka 7-12 darbo dienos pristatymas.

3. Prekybos su užsieniu ir oro paštu yra pigiausia po kelią, todėl jis ilgai pristatymo.Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestis ar ne, pirkti ji.

4. Mes neturime Atsakingas už savo Muitų sistemą.

Prekės sekimo numerį:

Visos prekės turi sekimo numerį, jei jums nereikia gauti elementą, mes bus stebėti, prekės paštu office (tai trunka ilgą laiką)

Grąžinimo Politika:

1. Jei turite sugedusį elementą, kurį norite sugrįžti, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gaunate prekę.Visos grąžinimo daiktas turi būti grąžinamas su savo originali pakuotė ir priedai.Klientas yra atsakingas už laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.

2. Mes grąžinsime pinigus jums, kai mes gauti atgal daiktų.Arba pakeisti elementą jums.

Prašome perskaityti mūsų prekybos Politiką, prieš perkant, jei nesutinkate su mūsų prekybos politika, nereikia pirkti prekės iš jav.

Mokesčių, Muitų Ir Pareigas:

Mes don ' t įtraukti mokesčiai, PVM ar kitų paslėptų mokesčių.Jūs mokate mums tai, ką matote ant sąskaitos faktūros, aš.e.prekės tarpinė suma + siuntimo išlaidos (neapima muitų).Prašome sužinoti, kiek galite apie savo importo mokesčius savo šalyje prieš siūlymą elementą.Reikia mokėti importo muitus, kai įvyko tam tikrų prekių, arba jūs gali maloniai mums duoti keletą patarimų apie tai, pažadame, kad padarysime viską, kad padėtų jums!

Žymos: beždžionė jūros, jav vėliavos, nešiojamų soties stebėti, ortopedijos veterinarijos, oximet, contec ekg, 24v signalizacijos, capnograph, hakko oled, sandėlyje.

Charakteristikos

Modelio Numeris CONTEC08A-PROFESINIO MOKYMO
Prekės Pavadinimas CONTECMED
Kilmės Žemyninė Kinija
Prašymas RANKOS
Medžiaga Nieko
Elemento Tipas Kraujo Spaudimas
Dydis nothing

Parašyti atsiliepimą

Profesinio mokymo Veterinarijos OLED skaitmeninis Kraujo Spaudimo & Širdies Ritmas Monitorius NIBP CONTEC08A-PROFESINIO mokymo, Kinija ir JAV sandėlyje

Profesinio mokymo Veterinarijos OLED skaitmeninis Kraujo Spaudimo & Širdies Ritmas Monitorius NIBP CONTEC08A-PROFESINIO mokymo, Kinija ir JAV sandėlyje

Profesinio mokymo Veterinarijos OLED skaitmeninis Kraujo Spaudimo & Širdies Ritmas Monitorius NIBP CONTEC08A Contec Medicinos Sistemos---Contec08A-profesinio mokymo JAV pirkėjo laivas iš JAV sandėlyje Kitais pirkėjo laivas iš Kinijos sandėlyje Trumpas įvadas 1.Įžanga CONTEC08A-VET-tai

Panašūs produktai: