Zeblaze GTS Smart Watch Vyrų, Moterų Sporto Smartwatch IP67 atsparus Vandeniui Visiškai Jutiklinis Ekranas Miego Stebėjimo Finess Tracker 2020 m.

Zeblaze GTS Smart Watch Vyrų, Moterų Sporto Smartwatch IP67 atsparus Vandeniui Visiškai Jutiklinis Ekranas Miego Stebėjimo Finess Tracker 2020 m.

Nauja prekė

€27.06

€47.48

-43%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas: 1. Apie 1.54 colių jautrus visiškai jutiklinį ekraną.Fitneso žiūrėti naudoja labai jautrus capacitive visą ratą apie 1.54 colių lenktas IPS HD jutiklinis ekranas su rezoliucija 240*240. Ji atneša jums geriau interaktyvios patirties ir gali greitai pasiekti pratybų duomenų.Per sklandų veiklos procedūras, ryškus informaciją ekrane ir elegantiškas interfeisas, jūs rasite labai įdomus.

2. Naudokite mūsų aktyvumo seklys stebėti savo kalorijų, pedometer, sėdimas priminimas, sleep stebėsenos, nuotolinio nuotraukas, muziką, žadintuvas, 8 sporto režimas, žadintuvas, įvairių laiko zonų, kelių kalbų, vasaros laiką ir pranešimo apie push, įskaitant Facebook, Twitter, elektroninio pašto, gaunamų skambučių, SMS ir pan.

3. Apie 10 dienų, ilgas laukimo laikas, platus suderinamumas su " iOS " ir "Android".Magnetinio įkrovimo kabelis gali užtikrinti lengva įkrovimo fitness tracker.Apie 1,5 valandos įkrovimo gali suteikti jums su iki 7 dienų naudojimo metu ir 10 dienų budėjimo laikas, kuris gali jus organizuotas ir veiksmingas visą dieną.Sporto laikrodžiai yra suderinama su sistemomis "Bluetooth" 4.0, iOS 8.0 arba didesnis Android 4.4, arba didesnę išmaniųjų telefonų gauti skambučius, tekstinius pranešimus, kalendoriaus ir išmaniųjų telefonų programėlių pranešimus, kai jūsų telefonas yra netoliese.

4. Vyrams ir moterims smart laikrodžiai.Minkšto silikono juostos, prakaitui matinis paviršiaus apdorojimas, ergonomiškas išgaubti dizainas ir minkštas dirželis, kad jūsų išmaniųjų žiūrėti daugiau patogūs dėvėti.Be to, reguliuojamas dirželis smart žiūrėti, todėl tai idealus pasirinkimas moterims, vyrams ir paaugliams.

5. IP67 atsparus vandeniui smart žiūrėti.IP67 atsparus vandeniui, gali būti dėvimi, kai plauti rankas, lietus ir baseinas.Šis smart watch gali būti naudojamas kaip gera dovanų pasirinkimą, kad žmonės gyvena sveikiau, aktyviau ir patogiau.

Specifikacija:

Atsparumas vandeniui: IP67 atsparus vandeniui

Ekrano dydis: apie 1.54 cm

Ekrano tipas: IPS spalvų jutiklinis ekranas

Suderinamos operacinės sistemos: "Android" ir iOS

Suderinamumas: "Android 4.4/iOS 8.0 ir aukščiau

APP kalbomis: anglų, portugalų (Brazilijos), portugalų (portugalijos), русский, Español, Italiano, Français Deutsch, ,าภาไทย, Japonų, arabų

Galimos spalvos: juoda, mėlyna

Baterijos tipas: ličio polimerų baterija

Baterijos talpa: 240mAh

Budėjimo trukmė: 10 dienų (pagrindinio peržiūros režime); 7 dienų (dienos režimas); 220 minučių ("Bluetooth" ryšio režimu)

Įkrovimo trukmė: apie 1,5 val.

Signalo tipas: vibracija

Byla medžiaga: ABS, PC

Dirželio medžiaga: silikonas

Ciferblato dydis: apie 43*37*11mm/1.69*1.46*0.43 colių

Svoris: apie 38 gramus

Pakuotės svoris: apie 120 g

Pakuotės dydis: apie 13.5*9*3.3 cm/5.31*3.54*1.30 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Smart Žiūrėti

1*Kabelis

1*Naudotojo Vadovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: smartwatch, žiūrėti moterys, lige europos sąjungos oficialusis, smart žiūrėti moterims, seiko žiūrėti, vyrai žiūrėti veiksmo, bs vandeniui žiūrėti, laikrodis žmogus, smart žiūrėti, vyrai žiūrėti.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Kelis Ratukus No
PROCESORIAUS Modelis --
Baterija Nuimamas No
Stilius Mados
Sistema NĖRA
Tipas Dėl Riešo
Tinklo Režimas 2G
Prekės Pavadinimas Zeblaze
SIM Kortelės Prieinamos No
GPS No
Ekrano Dydis 1.54 Colių
RAM <128MB
Kalbos lietuvių
PROCESORIAUS Gamintojas "qualcomm"
Grupė Nuimamas No
Funkcija žadintuvas
Bylos Medžiaga Kita
Baterijos talpa 220-300mAh
Mechanizmas No
Suderinamumas Kita
Ekrano Formos ROUND
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
ROM <128MB
Rezoliucija --
Juostos Medžiaga Kita
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Sertifikavimo NĖRA
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Judėjimo Tipas Automatinė

Parašyti atsiliepimą

Zeblaze GTS Smart Watch Vyrų, Moterų Sporto Smartwatch IP67 atsparus Vandeniui Visiškai Jutiklinis Ekranas Miego Stebėjimo Finess Tracker 2020 m.

Zeblaze GTS Smart Watch Vyrų, Moterų Sporto Smartwatch IP67 atsparus Vandeniui Visiškai Jutiklinis Ekranas Miego Stebėjimo Finess Tracker 2020 m.

Aprašymas: 1. Apie 1.54 colių jautrus visiškai jutiklinį ekraną.Fitneso žiūrėti naudoja labai jautrus capacitive visą ratą apie 1.54 colių lenktas IPS HD jutiklinis ekranas su rezoliucija 240*240. Ji atneša jums geriau interaktyvios patirties ir gali greitai pasiekti pratybų duomenų.Per sklandų

Panašūs produktai: