2020 Radikali Alternatyva Skaidrus Shield NAUJAS

2020 Radikali Alternatyva Skaidrus Shield NAUJAS

Nauja prekė

€4.13

€6.88

-39%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

C 2020 NAUJAS Radikalus Alternatyvių Skaidrus Skydas Aprašymas: Likti stilingas su šiuo minimalistinis aišku, skydas!Tiesiog nuplaukite jį po vandeniu arba nuvalykite su alkoholio servetėlės!

SAVYBĖS

learer Nuomonę, Ryškesnis Šypsenos!Likti prisijungus su kitais, naudodami šį skaidrų shield parodyti savo šypsena ir pasilikti arčiau kitiems!Jokia Ausis Kilpos Jokių Apribojimų!Ausies kilpos tai aišku aksesuaras!Tiesiog stic naudojant odos draugiškas ir paspauskite žemyn į savo nosies ir skruostų!Lazdą kreives savo veidą su puikiai be jokių niežulys ar nepatogumų!Rūko-Įrodymas & Vandeniui!Šios skaidrios skydas yra sukurtos su anti-rūko ir vandeniui dangos, norėdami suteikti jums puikus vaizdas bet kokiu oru!Puikiai Kvėpuojantis!Šios skaidrios skydai yra sukurta siekiant suteikti jums patogus ir kvėpuojantis dėvėti patirties su vėdinamoje patalpoje šonuose savo veidą.Tai taip pat super lengvas nešioti ant veido!Lengva Valyti!Šie skydai gali būti lengvai valomi po dėvėti!Tiesiog nuplaukite jį po vandeniu, nuplaukite indaplovė, arba nuvalykite su alkoholio servetėlės!Sausoje gerai ir tai gerai, kad eiti dar kartą!Premium Medžiagų!Mūsų aksesuarai yra pagaminti su BPA-free, maisto saugus medžiagų!Jie puikiai higieniška, daugkartinio naudojimo, ir perdirbamas!

Pacakge Sudaro:1x kaukė

Skelbimas : 1.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats. 2. Atleisk, 0,5 cm-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: veido shild, dvasios skydas, veido skaidrus, veidui suaugusiems, kaukė sheild, aktyvus skydas, juoda veidui, startrek, aiškiau, veidui.

Charakteristikos

Švyti Reikmenys Tipas Kiti Švyti Rekvizitai
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 1pc
Modelio Numeris YH0355

Parašyti atsiliepimą

2020 Radikali Alternatyva Skaidrus Shield NAUJAS

2020 Radikali Alternatyva Skaidrus Shield NAUJAS

Savybės: C 2020 NAUJAS Radikalus Alternatyvių Skaidrus Skydas Aprašymas: Likti stilingas su šiuo minimalistinis aišku, skydas!Tiesiog nuplaukite jį po vandeniu arba nuvalykite su alkoholio servetėlės! SAVYBĖS learer Nuomonę, Ryškesnis Šypsenos!Likti prisijungus su kitais, naudodami

Panašūs produktai: