2020 m., NAUJAS Nešiojamas Badmintono Net Nustatyti, Lankstymo, Tinklinis, Teniso Net Su Badmintono Rakete Stovėti Lauke Kieme

2020 m., NAUJAS Nešiojamas Badmintono Net Nustatyti, Lankstymo, Tinklinis, Teniso Net Su Badmintono Rakete Stovėti Lauke Kieme

Nauja prekė

€20.84

€38.59

-45%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Badmintono net stovo nešiojamų mobiliojo lankstymo paprasta badmintono laikiklis su tempu nustatyti

Kulka Taškų:

1、Lengva Nustatyti: komplektuojama su dviem strėlės ilginimas lenkai, kurie gali būti lengvai pratęsti ir sutarties, ir paprastas slide-on tinklas; nustatyti ir imtis žemyn už šį badmintono rinkinį yra breeze visiems family.Net rėmas priemones, apie 310*155 cm.

2、Sveikų Pramogų: Tai puikus 3-in-1 sporto neto badmintonas, tinklinis, pickleball ir tenisas; tinka lauko ir vidaus naudojimui.Jūs galite jį pasiimti su jūsų šeimos nariams naudotis laimingas laikas.Gera atsipalaiduoti pasirinkimas žaisti su draugais ar šeimos nariais.

3、Patogus Laikyti: Tai badmintono rinkinys, kurį galima sulankstyti į lagaminą.Ir lagaminą turėti pakankamai erdvės saugojimo.Taigi, jį patogu nešiotis bet kur, kur jūs norite žaisti.

4、Tvirtas Stovas ir Neto: bazė gali būti pripildyti smėlio, pagerinti stabilumą.Jūs galite įdėti ją bet kur, tokias kaip sodas, paplūdimys, parkas ir pan.Ju yra daug daugiau įmonė, nei gimines net tai, kad jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

5、Daugiafunkcinis Naudojimas: Šis punktas taikomas įvairių sporto šakų, tokių kaip badmintonas, tinklinis, teniso ir pan.Jūs galite žaisti bet kur, kur jūs norite, nesvarbu, ar teismo arba ne savo kieme.

Savybės:

Badmintono Combo Komplektas: Tai eiti ir visiškai badmintono rinkinys tai puiki dovana ir gera atsipalaiduoti pasirinkimas žaisti lauko žaidimus su draugais ar visa šeima, įskaitant badmintono, tinklinio ir teniso.

Novatoriškas Dizainas: Visi dizainas su stovinčioje pagrindo, kuris yra (badmintono raketės, pagalbinės, net atsistoti ir atlikti lauke, jūs galite nustatyti jį ant bet kokio paviršiaus sekundėmis - jokių įrankių ar paketus reikia

Nešiojamų & Kolonėlė: Tai badmintono rinkinys ateina su nešiojimo dėžę ir, kad galima sulankstyti į tai, leidžiantis pakankamai erdvės saugojimo.

Lengvas Montavimas: komplektuojama su dviem strėlės ilginimas lenkai, kurie gali būti lengvai išplėsta ir susirgo, ir paprastas slide-on net (10FT x 12) leidžia nustatyti ir imtis žemyn labai lengva.

Specifikacija:

Pavadinimas: Nešiojamų Badmintono Ju

Medžiaga: ABS+PP+PE

Pakuotės dydis: apie 68*29*13cm/26.77*11.42*5.12 colių

Pakavimo Sąrašas:

2*Badmintonas Kamuolys

2*Badmintono Raketės

2*Strėlės Ilginimas Lenkai

1*Badmintonas Ju

1*Laikymo Stovas

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės,Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jei turite kokių nors problemų, prašome laišką man.

Mes tik laivas patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Pašto prekių mažesnis nei 2kg.Paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų(kai kuriose šalyse gali būti daug ilgesnis).

Jei jums reikia prekių skubiai, prašome susisiekti su mumis ir mokėti už DHL/Fedex/Aramex ir kt.

1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2. Mes pažadėjo 60 dienų atvykti į daugelio šalių ir 90 dienų Brazilija, prašome neatidaryti ginčų tol, kol pirkėjas apsaugos baigiasi, jei turite ne priimti jūsų užsakymą.

3. Bet kokybės proble mos, su kuriomis, pirmiausia prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, mes jums geriausius sprendimus.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: badmintono yonex, badmintono raketės, badmintono žiedu, badmintono ju, badmintono marškinėliai, badmintono rakečių rinkinį, net tinklinis, oro badmintonas, badmintono shuttlecock, badmintono rakečių krepšys.

Charakteristikos

pakuotės dydis apie 68*29*13cm/26.77*11.42*5.12 colių
Medžiaga ABS+PP+PE
Tipas Neto
Pavadinimas Nešiojamų Badmintono Ju

Parašyti atsiliepimą

2020 m., NAUJAS Nešiojamas Badmintono Net Nustatyti, Lankstymo, Tinklinis, Teniso Net Su Badmintono Rakete Stovėti Lauke Kieme

2020 m., NAUJAS Nešiojamas Badmintono Net Nustatyti, Lankstymo, Tinklinis, Teniso Net Su Badmintono Rakete Stovėti Lauke Kieme

Badmintono net stovo nešiojamų mobiliojo lankstymo paprasta badmintono laikiklis su tempu nustatyti Kulka Taškų: 1、Lengva Nustatyti: komplektuojama su dviem strėlės ilginimas lenkai, kurie gali būti lengvai pratęsti ir sutarties, ir paprastas slide-on tinklas; nustatyti ir imtis žemyn

Panašūs produktai: