"Flash" Mini Arm Dūmų Kontrolės Prietaiso Imti Magija Gudrybės Magic Rekvizitai Mentalism Cl Q6PD

"Flash" Mini Arm Dūmų Kontrolės Prietaiso Imti Magija Gudrybės Magic Rekvizitai Mentalism Cl Q6PD

Nauja prekė

€27.56

€38.28

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

★Produkto savybės: didelis dūmų tūris, mažas dydis, daug kainuoja, veiklos, silent

★Oro paėmimo dizainas: oro įsiurbimo konstrukcija abiejose pusėse apsaugo nuo senų pašalinių daiktų nepatektų tiesiogiai į pagrindinis ventiliatorius nuo ventiliatoriaus uosto, ir tai netrukdytų dūmai iš apimantis įsiurbiamo oro uosto dėl dirželis.

★Išjungti dizainas: serveris yra tylus, metu rūkyti.Šiuo metu, kai jungiklis paspaudžiamas rinkoje, jūs išgirsite aišku ir trapumą, kreipkitės garso.Ši bendrovė yra tiesa silent switch.

★Impulsinis maitinimo šaltinis: yra du maitinimo šaltiniai šeimininkui.Kai dūmų maitinimas yra įjungtas atskirai, paspauskite ir palaikykite jungiklį, tik dūmai.Kai šviesa įjungta vien maitinimo neveikia.Kai du maitinimo šaltiniai yra įjungtas tuo pačiu metu, abi dūmų ir šviesos, yra išmetami.

★Dūmų kiekis aprašymas: karštesnis kaitinimo elementas, tuo didesnį dūmų kiekį.Paspaudus jungiklį, šildymo elementas, taps šilčiau ir šilčiau, ir dūmų kiekis taps didesni ir didesni.

★Įkrovimo instrukcijos: už maždaug 30 minučių, naudokite pridedamas krovimo laidas, kištukas apvalus galvą į atraminiai, ir prijunkite USB galvą į mobiliojo telefono kroviklis krauti.

★Apie baterija: ličio baterija yra įmontuota antkainio apsaugos lustas, kuris bus ne sugadinti bateriją dėl antkainio, bet antkainis turės įtakos baterijos gyvavimo laiką.

★Rodančius: naujas dūmų balionėlis yra normalus dūmų aliejus, medvilnės core, gamybos procesas, turi būti išbandyta, ir bandymų, taip pat reikalaujama, prieš pakuojant ir plastikinė pakuotė.Ar ne klaida senas naudotas, prašome nedvejodami jį naudoti.

★Dūmų laikas: teoriškai, dūmai gali būti ir rūkyti be džiovinimo (šildymo elementas yra drėgna), bet jei dūmų tęsiasi per ilgai, ji bus sukelti aparatas perkaista.Todėl rekomenduojama dūmų metu yra per 10 sekundžių.Tai yra didelės apimties dūmų dozatorius, dūmų, pagaminti per 10 sekundžių jau dabar gali patenkinti 99% magijos poveikį.Jei yra, specialūs magija poveikį, kuris reikalauja daugiau dūmų, galite skleisti 10 sekundžių, stabdymo 2 sekundes, išmeta 10 sekundžių, ir sustabdyti 2 sekundes.Ne kartą, galite skleisti dūmų ilgą laiką išlaikant rekvizitas, geros būklės.Svarbus dalykas yra tai, [saugoti kaitinimo elementas, drėgnos] ir atminkite, kad nusausinkite.

★Butelį dangteliu įvadas: naudoti užsukamu, kad vaikai negalėtų atidaryti klaidą metodą, atidarant dangtelį: paspauskite žemyn ir sukti prieš laikrodžio rodyklę

★Dūmų naftos įvadas: grynasis kiekis 10ml butelis ir krepšys 7g + aliejus 10g = bruto svoris 17g 1 lašą kiekvieną kartą, kai yra rekomenduojama, kiekviename buteliuke yra apie 300 lašai, kiekvieną lašą, dūmų yra apie 30 sekundžių

★100% Pasitenkinimo Garantija,Jei yra kokių nors problemų su produkto naudojimo, prašome susisiekti su manimi ir išspręsti problemą.Jums Išsiųsti ar grąžinti, Prašome don ' t give mažą balą tiesiogiai.Ir jūs, ir aš, tiek prarasti pinigus, jei jums duoti tik blogi atsiliepimai.Ačiū, Gerbiamas kliente!

Spalvos: žr. nuotraukas

Medžiaga:plastikas

Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

Dydis:Pagrindinis variklis 4,9 x 2.7 x 1.4 cm

paspauskite jungiklį 3 x 3 x 1,6 cm,

jungiklis laido ilgis 60cm,

dūmų Aliejus 10ml

Kiekis: 1set

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (reikia tik nuo 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums NUSTEBINTI KAINA(didesnis kiekis, tuo mažesnė kaina), ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1x priimančiosios

1x saugojimo dėžutė

1x Tvarstis

1x USB linija

1x Smogas aliejus

Žymos: pyro mašina mini, magija, magija kardas apgauti, magija dūmų apgauti, triukui, didelis dūmų pyragas, mentalism magijos knyga, uždaryti magic "flash" knyga, magas profesinės gudrybės, tabako.

Charakteristikos

Yra Instrukcija No
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

"Flash" Mini Arm Dūmų Kontrolės Prietaiso Imti Magija Gudrybės Magic Rekvizitai Mentalism Cl Q6PD

Savybės: OOTDTY 100% brand new ir aukštos kokybės ★Produkto savybės: didelis dūmų tūris, mažas dydis, daug kainuoja, veiklos, silent ★Oro paėmimo dizainas: oro įsiurbimo konstrukcija abiejose pusėse apsaugo nuo senų pašalinių daiktų nepatektų tiesiogiai į pagrindinis

Panašūs produktai: