Profesinės Terminio Vaizdavimo Didelis Tikslumas Nešiojamų IR Infraraudonųjų Terminio Vaizdo Kamera, 2.8 colių TFT LCD ekranas Naktinio Matymo Prietaisas

Profesinės Terminio Vaizdavimo Didelis Tikslumas Nešiojamų IR Infraraudonųjų Terminio Vaizdo Kamera, 2.8 colių TFT LCD ekranas Naktinio Matymo Prietaisas

Nauja prekė

€83.91

€139.85

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Universalus, tvirtas ir ergonomiškas terminio vaizdavimo su puikus rezultatus.Jis priima UFPA detektorius užtikrinti puikų infraraudonųjų spindulių rezoliuciją ir daug įvairių spalvų režimai.Ji taip pat turi garsinį signalą alarm, ir realaus laiko vaizdo perdavimo, kuri yra patogi, įvairių programų.

Savybės:

Temperatūros Matavimo Ekranas: IG, centro taško temperatūra, aukštos/žemos temperatūros sekimo (numatytasis).

5 Spalvų Paletės Pasirinkti: įskaitant geležies raudona, vaivorykštė, balta karštas, karštas,, ice blue, 5 rūšių, spalvų paletes galite pasirinkti iš.

USB Ryšio ir Vaizdo Projekcijos: prijungus prie KOMPIUTERIO, jūs galite naršyti nuotraukas ir analizuoti duomenis pagal USB Režimą, arba, perėjus prie USB vaizdo Kameros Režimą, ji leidžia suvokti realaus laiko vaizdo projekcijos.

Palaiko Vaizdo Saugojimas: ateina su 16G micro TF atminties kortelės taupymo užfiksuoti vaizdai.

HD TFT Ekranas: 2.8 colių TFT ekranas su 80 * 60 infraraudonųjų spindulių rezoliucija, rodomas vaizdas yra aiškiai galite stebėti išsamiai vaizdo.

Trikojo Tvirtinimas: 1/4" trikojo tvirtinimo anga apačioje rankena, galite pritvirtinti terminio vaizdavimo ant trikojo stabilumui užtikrinti matavimų metu.

LED Lemputė: LED žibintuvėlis už papildomas apšvietimas, be to, lemputė ims mirksėti, kai matuojama temperatūra viršija nustatytą temperatūrą.

Built-in Li-ion Baterija: 3,6 V 5000mAh didelės talpos įkraunamas akumuliatorius suteikia iki 6 valandų baterijos veikimo laikas, po visiškai įkrauta.Įkrovimo arba sujungti su PC per įtraukta Tipas-C kabelio.

Multifunctions & Praktinių: -10~400℃(14~752℉) temperatūros matavimo diapazonas, ℃/℉ vieneto keitimas, garso signalas, automatinis fotografavimo Hi/Žemos temperatūros, aukštos/žemos temperatūros signalas, ekrano ryškumas reguliuojamas, IP65 apsaugos ir 2m lašas proof ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Jutiklis: UFPA

Ekranas: 2.8" TFT LCD

Ekrano Rezoliucija: 320 * 240 pikselių

Temperatūros Diapazonas: -10~400℃ / 14~752℉

Matavimo Tikslumas: ±2℃ arba ±2%

Rezoliucija: 0.1℃ / 0.2℉

Atsako Laikas: ≤500ms

Šilumos Rezoliucija: 4,800 taškų (80 * 60)

Taško Dydis: 17µm

Spalvų Paletė: Geležies pilka, vaivorykštė, balta karštas, karštas,, ice blue

Infraraudonųjų spindulių Spektro Juostos plotis: 8~14µm

Regėjimo laukas (FOV): 51°(H) * 38°(V)

Erdvinė Rezoliucija (IFOV): 11.1 mrad

Šiluminis Jautris(NETD): ≤150mK

Kadrų dažnis: ≤9Hz

Paveiksliuko Formatas: BMP

Garso Signalas: Taip

KOMPIUTERIO Programinė įranga: Taip

Realaus laiko Vaizdo Perdavimo: Taip

Duomenų Perdavimas: Tipas-C USB sąsaja

Auto Power off(Pasirenkama): 5min, 10min, 30 min. (pagal nutylėjimą), off

Baterijos: 1 * 26650 3,6 V 5000mAh Li-ion baterija

Baterijos tarnavimo laikas: ≥6 val.

Įkrovimo Laikas: 4 val.

Įkrovimo Įtampa/Srovė: 5V/2A

Vaizdo Atmintis: Micro atminties kortelės (16G)

Kalbos Pasirinkimas: Kinų, anglų, ESU ispanų, ES, ispanų, vokiečių, italų, prancūzų

Laikymo Aplinka: -20~60℃ (-4~140℉), Pakavimo Sąrašas:

1 * Terminis Vaizdo Formuotuvo

1 * Duomenų Atminties Kortelę

1 * Tipas-C Kabelio

1 * Naudojimo Instrukcija (Anglų K.)

Beje,jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės.Jūs galite gauti mūsų Naują atvykimo ir Nuolaidos

informacija laiką.

1.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

2.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome susisiekti su mumis pirmą,ir ne atidarykite ginčo tiesiogiai,mes ją išspręsti greitai ir geriausias būdas.

3.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

1 .Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums 5 Žvaigždžių Teigiamų Atsiliepimų.Labai ačiū.

2 .Jei nesate patenkintas mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis pirma.Mes stengiamės išspręsti problemą.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt .ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: profesinės telescop, ili9341, ht 19, šilumos imagers žmonės, amg8833 ir šiluminė kamera, infraraudonųjų spindulių žiūrovas, kamera šilumos vizija, tx60 šilumos cam, infraraudonųjų spindulių termometras šilumos, infraraudonųjų spindulių šilumos nuotrauką.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas KKMOON
Maitinimo Tipas Kita
Sertifikavimo NĖRA
"Android" Mobilųjį Telefoną
Stilius rankinės
Ekrano Dydis 2.0 - 3.9 Colių

Parašyti atsiliepimą

Profesinės Terminio Vaizdavimo Didelis Tikslumas Nešiojamų IR Infraraudonųjų Terminio Vaizdo Kamera, 2.8 colių TFT LCD ekranas Naktinio Matymo Prietaisas

Profesinės Terminio Vaizdavimo Didelis Tikslumas Nešiojamų IR Infraraudonųjų Terminio Vaizdo Kamera, 2.8 colių TFT LCD ekranas Naktinio Matymo Prietaisas

Universalus, tvirtas ir ergonomiškas terminio vaizdavimo su puikus rezultatus.Jis priima UFPA detektorius užtikrinti puikų infraraudonųjų spindulių rezoliuciją ir daug įvairių spalvų režimai.Ji taip pat turi garsinį signalą alarm, ir realaus laiko vaizdo perdavimo, kuri yra patogi, įvairių programų. Savybės: Temperatūros

Panašūs produktai: