VAGUELETTE Aukso Leopard " Modelio Švarkas Vyrų Slim Fit Šalies Klubas Švarkas Homme Spausdinti Pantera Mens Mados Švarkas M-5XL

VAGUELETTE Aukso Leopard " Modelio Švarkas Vyrų Slim Fit Šalies Klubas Švarkas Homme Spausdinti Pantera Mens Mados Švarkas M-5XL

Nauja prekė

€27.69

€41.95

-33%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

71KG / 171CM 97CM Krūtinės XL Dydis Puikiai Tinka

1. Ką reiškia "Nemokamas Pristatymas" reiškia?

"Nemokamas pristatymas" - tai pirkėjų nereikia mokėti siuntimo išlaidų, bet turėtų būti atsakingi už bet muitas arba mokestis, jei sukelia.

"Nemokamas pristatymas"su tam tikromis šalimis,patikrinkite išplečiamajame sąraše.

2. Kokie yra skirtumai tarp Kinijos ir Po EMS (DHL)?

Kinija Post yra tik paketus mažiau nei 2 kg.Pagrindinis privalumas yra maža kaina apie laivybą, bet tai užima daug daugiau laiko, apie 20 ~ 25 dienas, kad JAV, EUROPA, AZIJA, apie 20 ~ 35 dienos į KANADĄ, PIETŲ AMERIKĄ ir kt.

EMS (DHL) yra geriau už didelę pakuotę.Tai trunka apie 4 ~8 dienų daugelyje šalių.

Mes tikimės, kad jūs galite suprasti, kad tarptautinės pristatymo daugiausia priklauso nuo operatoriaus ir vietos papročius.Pristatymas paprastai trunka 20~35 darbo dienų,Kartais jis gali būti atidėtas dėl blogo oro,atostogų ,arba pagal užsakymą griežto saugumo ar tai, ką mes negalėjo tikėtis.

Jei jūsų daiktai gali atvykti ne daugiau kaip 35 dienas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes bus atsakingas už jus !

>>Mokėjimo

1.Mes priimame Alipay/TT/kreditinė kortelė(visa/mastcard)/MoneyBookers/Moneygram/debeto kortelę.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

>>Draudimas

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.

Spalvų Neatitikimas:

Jei gavote mūsų prekes ir jaustis prekės spalva turi skirtingas kraikas su realaus prekių, kad yra normalu,nes skiriasi spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t., todėl prašome suprasti

Tačiau,jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

>>Grąžinimo Politika

Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 30 dienų nuo gavimo.

Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.

Mes apsikeitimo gera nuo atsargų prieinamumą, ar grąžinti.

>>Atsiliepimai

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto!

Jei turite klausimų dėl sandorio , prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę rasti sprendimą.Ačiū!

Už prekes negautos, skaldyti ar su defektais, prieš palikdami jokių atsiliepimų, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinimo ar reship.Labai ačiū!

Žymos: švarkas atsitiktinis moterų, švarkas office moterims, švarkas baltos moterys, moterų tranšėjos, švarkas medvilnės moterims, džinsinio audinio kailio parko moteris, švarkas office moteris, švarkas tiktų moteris, kailis aksomo, švarkas ilgas moteris.

Charakteristikos

Uždaryti Tipas Viena Breasted
Dydis M L XL XXL 2XL 3XL 4XL 5XL
Modelio Numeris WT
modelis Leopardas
Lytis VYRAI
Drabužių Ilgis Reguliariai
Stilius Atsitiktinis
VAGUELETTE VAGUELETTE
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Elemento Tipas Sportiniai švarkai (bleizeriai)
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas VAGUELETTE

Parašyti atsiliepimą

VAGUELETTE Aukso Leopard

VAGUELETTE Aukso Leopard " Modelio Švarkas Vyrų Slim Fit Šalies Klubas Švarkas Homme Spausdinti Pantera Mens Mados Švarkas M-5XL

71KG / 171CM 97CM Krūtinės XL Dydis Puikiai Tinka 1. Ką reiškia Nemokamas Pristatymas reiškia? Nemokamas pristatymas - tai pirkėjų nereikia mokėti siuntimo išlaidų, bet turėtų būti atsakingi už bet muitas arba mokestis, jei sukelia. Nemokamas pristatymas su tam tikromis

Panašūs produktai: