220V Žiūrėti Džiovintuvas Mašina Žiūrėti Priemonė watchmaker

220V Žiūrėti Džiovintuvas Mašina Žiūrėti Priemonė watchmaker

Nauja prekė

€52.70

€65.88

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

220V Žiūrėti Džiovintuvas Mašina Žiūrėti Priemonė watchmaker

Prekės Aprašymas:

Žiūrėti Džiovintuvas / Watch Mašina / Watch Įrankis

Įtampa: 220V

Dažnis: 50Hz

Žiūrėti Dalys ir Papuošalai Džiovintuvas buvo sukurta tam, kad džiovinimo juvelyrikos ir mažosios metalo žiūrėti dalys greitai ir saugiai.

Su šiuo džiovintuvas, jūs neturite jaudintis dėl savo metalų ir papuošalų smukdydama, tepimas, arba prarasti tepalas, kai jie yra sausi.

Tai buvo padaryta, dirbti kartu su L&R ' Ultragarsinis Valymo Mašinos gali suteikti jums išsamų papuošalai ar dalis žiūrėti švarus.

Naudoti, tiesiog išimkite iš nerūdijančio plieno tinklelis nuo valymo mašina, ir įdėkite jį į džiovinimo mašinos ir tada leiskite įrenginiui atlikti savo darbą.

Tai built-to-paskutinė mašina padarys valymo juvelyrikos ir laikrodžių dalys dešimt kartų lengviau, ir jis lengvai telpa į priešingą viršų, paliekant jums daug erdvės, kad dirbti.Nesukels smukdydama, tepimas, arba nuostolis, tepalai, skirtas dirbti kartu su L&R ' Ultragarsinis Valymo Mašinos pakankamai Mažas, kad tilptų į matuoklis, viršuje, Jis jungiamas prie bet kokios standartinės įžeminto elektros lizdo Funkcijas bendrojoje push button valdymas patogus įjungimo / išjungimo jungiklį ir pilotas šviesos aliuminio vonele bus ne rūdžių Patvarus vinilo apdaila, yra atsparus dėmėms

Paketų Sąrašo:

Žiūrėti Džiovintuvas Mašina * 1

Pakuotės Svoris:1.9 kg

Žymos: senovinių laikrodžių įrankiai, levine watchmaker staklės, panerai žiūrėti, remonto žiūrėti, baterijų atsuktuvas mašinos, žiūrėti remonto įrankių rinkinys profesionalių aliejus, "pasidaryk pats" laikrodžių staklės, žiūrėti remonto įrankių rinkinys " lige, įrankis žiūrėti, dalis žiūrėti.

Charakteristikos

Elemento Plotis 17.5cm
Prekės Svoris 1.5kg
Elemento Ilgio 19cm
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris žiūrėti džiovintuvas mašina
Elemento Aukštis 12cm
Prekės Pavadinimas WRTOR
Prekės Skersmuo 0cm
Funkcija Žiūrėti Įrankis remontas
Elemento Tipas Remonto Priemonės Ir Rinkiniai.
Tipas Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

220V Žiūrėti Džiovintuvas Mašina Žiūrėti Priemonė watchmaker

220V Žiūrėti Džiovintuvas Mašina Žiūrėti Priemonė watchmaker

220V Žiūrėti Džiovintuvas Mašina Žiūrėti Priemonė watchmaker Prekės Aprašymas: Žiūrėti Džiovintuvas / Watch Mašina / Watch Įrankis Įtampa: 220V Dažnis: 50Hz Žiūrėti Dalys ir Papuošalai Džiovintuvas buvo sukurta tam, kad džiovinimo juvelyrikos ir

Panašūs produktai: