Aetertek naujai šuo treneris NE-919A su Unikaliu šuo žievės idenfication visiškai atsparus vandeniui

Aetertek naujai šuo treneris NE-919A su Unikaliu šuo žievės idenfication visiškai atsparus vandeniui

Nauja prekė

€40.26

Apie prekę

Dėmesio: Mes ketiname turėti mūsų Kinų Pavasario šventė, nuo 13 Sau į 4 Vasaris.Siuntos vyks per šį laikotarpį ir būtų normalus po 3 Vasaris .Dėkojame už jūsų prašome paramos ir suprasti!

Aprašymas

AT919A serijos vedantieji skirtą lengvai, efektyviai veikti ir yra labiausiai kompaktiškas ir efektyvus šunų mokymo sistemų rinkoje šiandien.Tarp daug galingų funkcijų, kurios šios sistemos skiriasi nuo kitų yra pažangi anti žievės pažangios technologijos.

Į AT919A turi unikalų šunų žievė idenfication technologija, kuri nustato modelį, loti, tada sukelia tinkamą korekciją.Pavyzdžiui, pirmasis žievės sukels ultragarso garso signalą, jei loti ir toliau, arba gauna garsiau, vibracijos korekcija bus išduotas.Jei loja gauti dar garsiau ir dažniau, šoko korekcija bus administruojamas.Toliau loti sukels intensyvumas sukrėtimų padidinti.Jei loja sumažinti arba sustabdyti, pataisas sumažinti arba sustabdyti automatiškai.

Skirtingai nei dauguma anti žievės trenerių rinkoje, AT919A serijos protingai išskiria pernelyg loti normalus elgesys, pavyzdžiui, subraižymo ar bėgioti, tokiu būdu užkertant kelią klaidingos pataisos.

Į 919A yra stilingas, lengvas, ir visiškai atsparus vandeniui.

Įkurtas:

1.Pakelkite mažų guminių skirtuką imtuvas prieigos prie įkrovimo lizdas.

2.Kištuko į sienos įkroviklį į sieninį elektros lizdą ir į įkrovimo lizdas imtuvo.

3.Raudona led šviesos bus matoma imtuvas metu įkrovimo procesą.Pirma 3 kartus, prašome įkrauti imtuvo iki 8 valandų.Vėliau mokestis bus tik 2-3 valandas.

4.Kai imtuvas yra visiškai įkrauta, atjunkite imtuvą nuo maitinimo laido, ir užtikrinti gumos įkrovimo lizdas tab.Norėdami įjungti stabdžių žievės funkcija, laikykite nuspaudę įjungimo/išjungimo mygtuką, esantį ant imtuvas žemyn iki vientisos raudonos šviesos užsidega.Kai atleisite mygtuką, kietas raudonos šviesos, turėtų likti ir mėlyna lemputė pradės mirksėti kas tada sekundžių rodo, kad baterija visiškai įkrauta.Imtuvas dabar yra aktyvuotas ir užprogramuotas pažangi anti žievės korekcija.Sriegio apykaklės per atraminę barų imtuvas ir uždėjau antkaklį savo šuniui.Kai mėlynas šviesos ne "flash", įkraukite bateriją.

Norėdami išjungti imtuvą, paspauskite ir laikykite nuspaudę įjungimo/išjungimo mygtuką, esantį ant imtuvo iki 6 sekundžių.Raudonos ir mėlynos šviesos mirksi kartą ir imtuvas bus pyp.

Įdėti imtuvą aplink šuns kaklo, stora pakankamai, kad tik vienas pirštas telpa tarp antkaklio ir šuns kaklo.Įsitikinkite, kad elektrodai yra tiesioginio kontakto su šuns oda.Plaukų tarp elektrodų ir oda bus labai sumažinti smūgio poveikį.Jei reikia, patartina įrašą arba skutimosi jūsų šuns kailio pagal kaklo užtikrinti tiesioginį kontaktą.

Saugos

Siekiant padidinti veiksmingumą AT919A nuotolinio mokymo sistemos ir saugos jūsų šuo, patikrinkite, ar tinkami apykaklės dažnai ir iš naujo sureguliuoti padėtį elektrodai ant gyvūno kaklo, tikrinimo požymių, dirginimas ar diskomfortas.

Jei požymius, odos dirginimas pastebėjo, nedelsiant nutraukti naudoti ir taikyti antibiotikų tepalą padėti išgydyti ir sklandžiai srityje.

Jei savijauta negerėja nei 48 valandas, prašau patarimo gydytojas.Toks šalutinis poveikis yra labai retas ir dažniausiai sukelia daugiau rimta būklė.

Apykaklės nėra skirtas būti paliktas šuo ilgą laiką be priežiūros, ir tai daryti gali sukelti sveikatos problemų.Konservatorius rekomenduojama laiką be priežiūros yra 12 valandų.Apykaklės nėra skirtas naudoti kaip suvaržymo apykaklės.Jei naudojate pavadėliu, jį naudoti, su atskiru suvaržymo tipo apykakle.

Nuplaukite šuns kaklo srityje ir korekcija lenkai taip dažnai, kaip reikia saugoti srityje, ir lenkai, švarus.Įsitikinkite, kad diržai yra švarus už geriausius rezultatus.Dirželiai gali būti pašalintas dėl valymo, bet turi būti pakeistas tą pačią vietą.

Garantija, nuostatų ir Sąlygų, reikalavimų laikymosi

Aetertek garantuoja, kad produkte nėra medžiagų ir gamybos defektų, atsirandančių normaliomis naudojimo laikotarpį 1 metai nuo pradinės pirkimo, kai visiškai naujas.Netinkamo naudojimo, praradimo ar netinkamo netaikomas.Aetertek nereikės mokėti už transportą/draudimo išlaidas, patirtas grąžinant produktą mūsų Pardavėju, pvz., prarastas laikas, nepatogumų, nuostolis naudoti jūsų produktą, nuostolis jūsų produktą, bet ir atsitiktinius ar pasekminius nuostolius.

Žymos: ipets pet620, elektros šoko šuo automatinė, klaida šuo, aetertek antkaklis, šuo traukinys, "mcafee total protection 2021, anti slide, Trainertec, atveju vivo x50 pro, pastovi srovė pwm.

Charakteristikos

Modelio Numeris AT-919A
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Šunys
Elemento Tipas Mokymo Apvadai
Prekės Pavadinimas aetertek

Parašyti atsiliepimą

Aetertek naujai šuo treneris NE-919A su Unikaliu šuo žievės idenfication visiškai atsparus vandeniui

Aetertek naujai šuo treneris NE-919A su Unikaliu šuo žievės idenfication visiškai atsparus vandeniui

Dėmesio: Mes ketiname turėti mūsų Kinų Pavasario šventė, nuo 13 Sau į 4 Vasaris.Siuntos vyks per šį laikotarpį ir būtų normalus po 3 Vasaris .Dėkojame už jūsų prašome paramos ir suprasti! Aprašymas AT919A serijos vedantieji skirtą lengvai, efektyviai veikti ir yra labiausiai

Panašūs produktai: