Du Kartus Moterų Klavišą Piniginės Vyrams, Moterims, Natūralios Odos Automobilių Raktų Turėtojai Šeimininkė, Vyrams Daugiafunkcinis Namų Keychain Rankinėje Krepšys

Du Kartus Moterų Klavišą Piniginės Vyrams, Moterims, Natūralios Odos Automobilių Raktų Turėtojai Šeimininkė, Vyrams Daugiafunkcinis Namų Keychain Rankinėje Krepšys

Nauja prekė

€8.35

€15.18

-44%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

[šiltas patarimai]

[apie prekės ženklo] atstovauti mūsų produktus ir paramos prekės ženklo leidimo.

[apie agento] mūsų parduotuvėje palaiko vienas produktas turi būti paskirstyti kitų vardu.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą dėl konkrečių bendradarbiavimo procesą ir laukiame jūsų konsultacijos!

"Apie prekes" mūsų produktų gamyklos ilgalaikės tiekimo ilgalaikės tiekimo, profesinės gamintojai tiesioginio pardavimo, prieinamomis kainomis, autentiški kokybės, yra jūsų pasitikėjimą bendradarbiauti su partneriais.

[apie pakavimo] dėl skirtingų reikalavimų, klientams, mūsų produktų kainos yra be pakuotės, popieriaus langelį, tik, kuriuose OPP maišelį.Jei jums reikia, kad atitiktų popieriaus langelį, prašome kreiptis į popieriaus langelį klasifikacija šaudyti į atitinkamą langelį.

"Apie krovinių" mūsų productfactory kaina tiesioginio pardavimo atveju kaina nėra nustatyti sklypo ploto, laikinai numatytoji pristatymo Zhongtong Express, vežamos Guangdžou.

[apie grąžina] mūsų produktai palaiko penkiolika dienų be priežasties grąžinti prekes.Krovinių grįžo, mes laikytis principo, krovinių ekspedijavimas, kurias atsakinga šalis: kokybės problemas reikia fotografavo patvirtinti mūsų klientų aptarnavimo statusą.Pirma, mes grąžinsime krovinių vežimo mokestį.Po prekių gavimo, mes grąžinti krovinių per Alipay.Jei kokybės problema yra ne grąžinti, prašome užtikrinti, kad produktų pakuotės būtų nepažeistos.Neturi įtakos mūsų perpardavimo.

[Apie Užsakymus] Mūsų gamykloje priima užsakymus įvairiems odos gaminiai ir dovanos.Kaip individualų bendradarbiavimo procesą, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo diskusijų.Labai ačiū už jūsų patarimus!

[apie autorių] be leidimo, negalima embezzle visos nuotraukos mūsų parduotuvėje, kitaip jis bus laikomas pažeidimu ir turi būti ištirtas iki galo.

[individualų aprašymas]

Pirma, custom reikalavimai

1, produkto stilių, spalvų, medžiagų specifikacijos, LOGOTIPO spausdinimo metodai, pakavimas, dėžės ir kt.galima pritaikyti pagal kliento reikalavimus.

2. Projektinis kiekis, gamykloje yra daugiau kaip 100 dalių ir vienos spalvos, o ne gamyklos stilius vienos spalvos 300 vienetų (yra nuoroda tik, konkrečių kiekis bus kitoks, atsižvelgiant į gamybos reikalavimus)

Antra, nemokamai mėginio

1, jei fabriko esamus produktus, gali būti tiesiogiai šioje parduotuvėje atitinkamų produktų šaudyti "free sample" įėjimo gali būti imtasi.

2. Jei atranka yra būtina, klientas turi būti pritaikyti pagal piešinys arba brėžinys, ir su pagrindine informacija apie produktą (pavyzdžiui, medžiagų, specifikaciją, LOGOTIPU, išsamiai, piešimo ir kt.) yra pritvirtintos taip, kad mes galime citata jums laiku.Mėginių ėmimo laikotarpis 1-7 dienomis, ir 200-300 Juanių darbo ir pelėsių išlaidos, mokami pagal medžiagą, ir imties mokestį prekės gali būti grąžinamas, ar sumokėta už prekes.

3, modelį, greitas pristatymas klientams.

Trečia, patvirtinkite užsakymą

1. Gavusi modelio patvirtinimo, klientas oficialiai klausimus, kad ir pasirašo lygių ir abipusiai naudingą verslo sutartį.

2. Per 24 valandas nuo pasirašydamas sutartį, klientas turi sumokėti 30% viso sumą iš anksto, o poilsio mokėjimas turi būti sumokėtas iki pristatymo.Mokėjimo būdas gali būti perduodami didelių bankų arba Alipay.

3. Pagal sutartį, bendrovė gamina pagal kiekį, transporto rūšį yra įrengtas pagal kliento reikalavimus, ir transportavimo įrengta vardu klientų nemokamai, ir krovinių, patirtos transportavimo tenka klientui.

4. Paramos pridėtinės vertės mokesčio sąskaita-faktūra (mokesčių taško, yra papildomai pridedama).

Keturių, aptarnavimas po pardavimo

Dėl kokybės ir kitų klausimų, mes prisiimti visą atsakomybę ir išspręsti problemą, klientai, visų pirma, dėl tolimojo vežimo procese, dėl kurių padaroma žala prekių ir nenugalimas darbo jėgos ir kitų veiksnių, sukelia vėlavimo, mes negali būti.

Žymos: medvilniniai keyholder, "allen" raktas organizatorius, kamuolys lokys, kortelės kredito turėtojas, grandinės raktas, savininkas klavišą oda, roulens natūralios odos moteriški piniginės, odinis vyrų piniginės, krepšys vyrų pečių, automobilio raktas.

Charakteristikos

Modelio Numeris TP-9009
Medžiagos Sudėtis Natūralios Odos
Prekės Pavadinimas Wishehappy
Elemento Ilgio 9.5cm
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Elemento Plotis 5.5cm
Formos pagalvė
Lytis Unisex
Modelio Tipas Kietas
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos

Parašyti atsiliepimą

Du Kartus Moterų Klavišą Piniginės Vyrams, Moterims, Natūralios Odos Automobilių Raktų Turėtojai Šeimininkė, Vyrams Daugiafunkcinis Namų Keychain Rankinėje Krepšys

Du Kartus Moterų Klavišą Piniginės Vyrams, Moterims, Natūralios Odos Automobilių Raktų Turėtojai Šeimininkė, Vyrams Daugiafunkcinis Namų Keychain Rankinėje Krepšys

[šiltas patarimai] [apie prekės ženklo] atstovauti mūsų produktus ir paramos prekės ženklo leidimo. [apie agento] mūsų parduotuvėje palaiko vienas produktas turi būti paskirstyti kitų vardu.Prašome kreiptis į klientų aptarnavimo tarnybą dėl konkrečių bendradarbiavimo procesą

Panašūs produktai: