Atsparus vandeniui Atrakinti Sveikatos Apsaugos Smart Žiedas Dėvėti Naujų technologijų Magic Finger NFC Žiedas "Android", " Windows NFC Mobilųjį Telefoną

Atsparus vandeniui Atrakinti Sveikatos Apsaugos Smart Žiedas Dėvėti Naujų technologijų Magic Finger NFC Žiedas "Android", " Windows NFC Mobilųjį Telefoną

Nauja prekė

€7.54

€10.78

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

✅ Smart žiedas yra madingi ir praktiški elektroninis gaminys, su 4 pagrindinis bruožas NFC, M1 Kortelės, asmens TAPATYBĖS Kortelė ir Sveikatos Modulis:

①With rinkinys, built-in NDEF protokolo standartas didelio greičio NFC lustai, tai gali prisijungti išmaniuoju telefonu užbaigti funkcijų vykdymą ir duomenų dalijimosi, kad taip daug žaisminga ir patogi funkcija bus prieinama.Vieta protingas žiedo per NFC sritimi išmaniuoju telefonu atlikti: ekrano atrakinimas, " app užrakinti, atrakinti, app greitai pradeda, kortelės pavadinimas ir URL, informacijos siuntimo ir skaitymo, ir kt.

②With rinkinys, built-in 13.56 MHz aukšto dažnio IC žetonų, jis gali būti naudojamas kopijuoti dauguma ne-susisiekite su IC kortelės (pvz., prieigos kortelė, liftas kortelės, automobilių stovėjimo aikštelė kortelės, narystės kortelės, vartojimo kortelės ir kt..

✅Vidinėje pusėje žiedas metalinis žiedas embriono, yra 3 punktas, kad gera savo sveikatai:

A. FIR tolimųjų infraraudonųjų spindulių energijos akmuo (raudona): Visų medžiagų ekstraktas iš natūralių mineralų, taip, kad gali išleisti daugiau gryno Toli infraraudonųjų spindulių, Scarlar Energijos ir neigiamų jonų

B. Retųjų metalų germanio grūdų (šviesus metalo spalvos): Tai tarsi retųjų metalų ir jų kiekis yra tik apie 0.0007% žemės plutos.Ji puikiai aukštas, sveikatos priežiūros veiksmingumą, gali pagerinti šiuolaikinių žmonių išsamią simptomų, kuriuos sukelia nepakankamas fizinio krūvio, darbinio slėgio ir oro tarša.

C. mineralinių magnetas (tamsaus metalo spalvos) : Tūkstančių metų geologinių judėjimo, suteikia jai ryškus sugebėjimas, ir kad ji turėtų didesnę funkcijas, atleisti convulsion, ramina nervus, ramina kepenis, pagerinti ausis ir akis, ir atleisti astma nei paprasti magnetai.

Kuri, kad žiedas turi daug sveikatai poveikis, kad jūsų kūnas gali atkurti pusiausvyrą ir koordinavimą.Su ilgą laiką nešioti, jūs pajusite akivaizdų poveikį.

✅ Suprojektuoti su IP68 Vandens įrodymas lygio , jūs galite dėvėti jį visi scenos, pavyzdžiui, pėsčiųjų, veikia ir net maudytis, bet jis turėjo būti išdžiovintas išvengti likutinė drėgmė žiedas sugerti jūsų pirštų oda ilgą valandą.

✅ Ji gali būti naudojama be jokio maitinimo, labai patogu.

Naudojimo instrukcijos:

a) Pirma, patikrinkite, ar jūsų išmanusis telefonas turi ir NFC funkciją.Tai paprastai galima rasti sistemos parametrai.Jei nėra atitinkamų funkcijos yra nustatyta, susisiekite su gamintoju po pardavimo parama, ar "Google" paiešką, jei išmaniojo telefono modelį, turi NFC funkcija ir patvirtinti savo NFC sritimi.

b) Jei jūsų išmanusis telefonas turi ir NFC funkciją, įjungti NFC jungiklis, ieškoti savo "app store" programinės įrangos, kuri taikoma NFC, atsisiųskite ir įdiekite juos.

c) Pradėti NFC PROGRAMĄ, atlikti veiksmus pagal instrukcijas.

d) Kadangi NFC yra "near field communication" technologija, įsitikinkite, kad vieta viršutinę žiedo chip teisė arti NFC sritimi, skaitydami visus duomenis, kad būtų išvengta nesėkmės skaityti ir rašyti.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Spalva: Juoda

Žiedo Plotis: US Dydis 7/8/9/10/11/12/13/14(žr. matavimo diagramos virš gauti tinkamo dydžio.)

Pakuotės įskaičiuota:

1 * Daugiafunkcinį " Magic Smart NFC Žymeklį Piršto Žiedą

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: žiedas smart, naujovė technologija, žiedas atrakinti, jakcom r3, nfc žiedas smart, r3 žiedas, kietas laisvų rankų įranga, atsitiktinis marškinėliai moterims, šifono viršų, biuro reikmenys, technologijos.

Charakteristikos

Funkcija Fitness Tracker
Tipas Riešo Dirželis
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ZUIDID

Parašyti atsiliepimą

Atsparus vandeniui Atrakinti Sveikatos Apsaugos Smart Žiedas Dėvėti Naujų technologijų Magic Finger NFC Žiedas

Atsparus vandeniui Atrakinti Sveikatos Apsaugos Smart Žiedas Dėvėti Naujų technologijų Magic Finger NFC Žiedas "Android", " Windows NFC Mobilųjį Telefoną

Savybės: ✅ Smart žiedas yra madingi ir praktiški elektroninis gaminys, su 4 pagrindinis bruožas NFC, M1 Kortelės, asmens TAPATYBĖS Kortelė ir Sveikatos Modulis: ①With rinkinys, built-in NDEF protokolo standartas didelio greičio NFC lustai, tai gali prisijungti išmaniuoju telefonu užbaigti

Panašūs produktai: