3" Deimantinio Šlifavimo Ratas Drožtukas Karbido Frezavimo Cutter Šlifuoklis 150 Smėlis

3" Deimantinio Šlifavimo Ratas Drožtukas Karbido Frezavimo Cutter Šlifuoklis 150 Smėlis

Nauja prekė

€8.95

€13.76

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:100% Brand new, aukštos kokybės, ryškumo, ji turi didelį kietumą, ilgas tarnavimo laikas.Diamond smėlio tolygiai pridedamas ir dėvėti, atsparus, ir tai nėra lengva mesti smėlio. Tai naujo dizaino yra 60 laipsnių kampu, geros formos saugojimo, stiprus šlifavimo talpa, precizinis mechaninis apdirbimas ir aukštą šlifavimo našumą.Daugiausia naudojamas šlifavimo sunku lydinio, volframo plieno frezos, taip pat gali būti naudojamas stiklo, plytelių, perlus, keramikos, pelėsių ir kitų medžiagų krašto šlifavimo ir latakų.Daugiausia taikomi mažų pusės šlifavimo mašinos, mėsmalės. Specifikacija: Medžiaga: Deimantas padengtas smėlio Skersmuo: 78mm/val. 3" Kiaurymės Skersmuo: 18mm/val. 7/10" Smėlis: 150#Kiekis: 1 piecePackage Apima: 1 gabalas Deimantų Šlifavimo Ratas, kaip paveikslų paroda. Pastaba:Prašome atidžiai patikrinti, ar prekių išvaizda, dydis, forma ir tada palyginkite savo originalios prekės, prieš užsakant, ačiū.Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasinuo nekilnojamojo dalykas. Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.Prašome don ' t mind, ačiū!

Žymos: cbn šlifavimo diskai 6, deimantai, šlifuoti varantys, ratas diamond, diatool deimantų šlifavimo disko, sustiklintos cbn šlifavimo diskai, sukepintų deimantų šlifavimo disko, kampinis šlifuoklis medienai, diamant cbn šlifavimo diskai, šlifuoklis medienai, dubuo malūnėlis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Abrazyviniai Deimantas
Sertifikavimo NĖRA
Klijavimui Agentas Kita
Formos Kita
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Dydis 78mm
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris Electroplated deimantų šlifavimo ratas

Parašyti atsiliepimą

3

3" Deimantinio Šlifavimo Ratas Drožtukas Karbido Frezavimo Cutter Šlifuoklis 150 Smėlis

Savybės:100% Brand new, aukštos kokybės, ryškumo, ji turi didelį kietumą, ilgas tarnavimo laikas.Diamond smėlio tolygiai pridedamas ir dėvėti, atsparus, ir tai nėra lengva mesti smėlio. Tai naujo dizaino yra 60 laipsnių kampu, geros formos saugojimo, stiprus šlifavimo talpa, precizinis mechaninis

Panašūs produktai: