8" LED Demencija Skaitmeninis Kalendoriaus, Žadintuvo Didelis Laišką Multimedijos + Nuotolinio keliauti namo biuro Stalo Laikrodžiai

8" LED Demencija Skaitmeninis Kalendoriaus, Žadintuvo Didelis Laišką Multimedijos + Nuotolinio keliauti namo biuro Stalo Laikrodžiai

Nauja prekė

€36.78

€57.47

-36%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

{infomodule}

Komplektą sudaro:

1*8 Dieną laikrodis

1*Naudotojo Vadovas

1*Maitinimo kabelis

1*Nuotolinio valdymo

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta, Juoda

Medžiaga: ABS

Gaminio matmenys: 19.9x16.4x2.3cm

Apšvietimas: LED

Ekranas: 8" aukštos kokybės TFT ekrano

Ekrano Santykis: 4:3

Rezoliucija: 800x600

Ryškumas: 50cd/M2 dienos režimas, 10cd/M2 naktinis režimas

UI: 2 UIs be poslinkio, kaip nuotraukoje matyti,

OSD Kalbos: anglų, ispanų, prancūzų, vokiečių, italų, lenkų, olandų , Valų

Laiko Režimas: 12Hours / 24 valandos

Duomenų Režimas: Mėnuo-Diena-Metai / Diena-Mėnuo-Metai

Parama atminties kortelės: SD/U disko

Savybės:

-Aiškiai matyti iš 8 kalbomis

Šios dienos laikrodis aiškiai rodo, dieną, savaitę, mėnesį ir dideli, paryškinti raides, nenaudojant santrumpos anglų kalba, ispanų, prancūzų, vokiečių, lenkų, italų, olandų arba Valų.Niekada nerimauti santrumpa arba kalbos problemų.

-Aukštos kokybės ekranas

Tai duomenys ekranas vaiskiai balta daugiau nei prieš mėlyname fone 8" aukštos kokybės ekranas, kuriame beveik nėra dėmė, kad išimtiniais įskaitomumas nuo kiekvieno žiūrėjimo kampas.Ir 2 vartotojo sąsajas, prisideda prie jo įvairovę.

-Dual režimą ir naktį dimeris

Ekranas gali būti lengvai nustatyta, kad 12 valandų arba 24 valandų, taip pat didžiosios Britanijos ar Amerikos dienos režimas(mėnuo-diena-metai & diena-mėnuo-metai).Taip pat, ji pritemsta kiekvieną vakarą, 7:00PM ir skaistina per Dieną, 7:00 AM automatiškai.

-Stovėti atskirai arba sienos kabo

Jos 7.8" pločio x 6.5" aukšto x 0.9" giliai (4.5" giliai su stovu) 8" įstrižainės ekranu, kad jį labai už sienos kabo arba savarankiškai stovi su pull-out stendas, namuose, biure ar net Klasėje.Savo pasirinkimą.

-Puiki dovana

Sužinojau iš jūsų, jūs rasite jis idealiai tinka visų amžiaus grupių žmonės, už močiutė ir senelis, kurie kenčia nuo atminties praradimo ar regos negalią, dėl paauglių, kuriems buvo sunku suvokti sutrumpintų žodžių.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: žadintuvas, daug led laikrodis-žadintuvas, loskii usb led 3d muzikos dvigubas žadintuvas, žodis laikrodis žmonės, binari žiūrėti, žadintuvas dcf, dvejetainiai, laikrodis demencija, dcf77 sieninis laikrodis, žadintuvas sd kortelėje mp3.

Charakteristikos

Motivity Tipas Skaitmeninis
Formos Aikštė
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Svoris 630g
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Antikos Stilius

Parašyti atsiliepimą

8

8" LED Demencija Skaitmeninis Kalendoriaus, Žadintuvo Didelis Laišką Multimedijos + Nuotolinio keliauti namo biuro Stalo Laikrodžiai

{infomodule} Komplektą sudaro: 1*8 Dieną laikrodis 1*Naudotojo Vadovas 1*Maitinimo kabelis 1*Nuotolinio valdymo Techniniai duomenys: Spalva: Balta, Juoda Medžiaga: ABS Gaminio matmenys: 19.9x16.4x2.3cm Apšvietimas: LED Ekranas:

Panašūs produktai: