50cm 70cm Trafaretas Už Sienos Dekoras Mandala Dėl Baldų Dažai Didelis Šabloną Dažymo Apdailos Modelio Bangų Modelį S114

50cm 70cm Trafaretas Už Sienos Dekoras Mandala Dėl Baldų Dažai Didelis Šabloną Dažymo Apdailos Modelio Bangų Modelį S114

Nauja prekė

€2.44

€3.75

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Gamintojas : BackgroundTurnOver

Produkto : Daugkartinio Naudojimo Trafaretas

Dydis : Reikia didesnio ar mažesnio dydžio?Susisiekite su mumis dėl asmeninių citata.

Naudojimas : Baldų,Sienų,Grindų,Lubų,Langų,Durų,Automobilių,Medžiaga...

DYDIS

Visi dydžiai nurodyti tikrąjį dydį modelis ant trafareto ( Įskaitant įmontuotą registracijos ženklai ) .Dydis trafaretas bus šiek tiek didesnis, nes iš krašto .

Kai kurie dizaino, jūs turite pasirinkti stilių, A arba B :

Jei jums pasirinkti stilių , jums bus gauti visą dizainą.

Jei jums pasirinkti stilių, B , jums bus gauti vienos ar kelių dalių, dizaino , jūs galite lengvai pašalinti arba pasukti ir dažų kelis kartus gauti visą modelį.

APIE DAIKTŲ

Ne klijais,vandeniui atsparūs ,daugkartinio naudojimo, saugus, ne toksiškas, ekonomiškas ir perdirbamų trafaretas, lengva naudoti ir valyti.

Ji yra išradingumas, mūsų dizaineriai .Jūs galite naudoti daug kartų, kiek norite su šio vieno trafaretas .Galite skleisti trafaretas viso kosmoso supa tave!Daugybę skersmenys suteikia jums galimybę piešti ant baldų, sienų ar dažų grindų su extra large dydis

KAIP DAŽYTI

1 žingsnis: Įdėkite ir pritvirtinkite trafaretą su dažytojo juosta.Mes rekomenduojame, pradedant pirmąjį kartoti viršuje centre savo funkciją sienos.Naudoti burbulas lygio, įsitikinkite, kad sienos trafaretas yra tiesus.

Step2: Mes labai rekomenduojame naudoti purškimo klijais ir klijų purškimo ant nugaros, jūsų trafaretas .Apkrovos dažų volelis(teptukų) su jūsų mėgstamiausių spalvų.Tada iškrauti perteklių nuo dažų voleliu (teptukų) ant popierinio rankšluosčio.Šis iškrovimo technika padeda užtikrinti, kad dažai tolygiai pasiskirstys ant ritinio, naudojate minimalus dažų, ir prevencijos dažų kraujavimas pagal trafaretą.

3 veiksmas:Trafaretas dizaino su lengvu ar vidutinio slėgio ir sukamaisiais judesiais.Pašalinti arba Pasukti prie sienos trafaretas ir perkelti ją į kitą kartoti.Kai kurie trafaretai , jūs galite lengvai pritaikyti savo kraštus .Kai kurie trafaretai, be aiškios kraštų , yra built-in registracijos ženklai jiems už jums puikiai suderinti juos .

NUOTRAUKOS PO DAŽYMO

PASLAUGA

Mes visada teikti aukštos kokybės produktus savo klientams, ir siekiame, kad mūsų geriausi teikti patikimiausias ir greičiausias būdas laivybos paslaugas, kad mes galime sau leisti.Ir prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kokius klausimus, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

Tačiau, jei atsitiktinai yra problema su jūsų užsakymą, Prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes pažadą mes pasistengsime viską, kas įmanoma, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už jūsų vizitas ir have a nice day.

Žymos: grindų trafaretas, pilkos sienos trafaretas, stancil, trafaretas plytelių, kilimų mandala, corbel medienos, trafaretai tapyba ir dekoras, mandala gobelenas sienos, dažų trafaretas, tortas dekoro trafaretas.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

50cm 70cm Trafaretas Už Sienos Dekoras Mandala Dėl Baldų Dažai Didelis Šabloną Dažymo Apdailos Modelio Bangų Modelį S114

50cm 70cm Trafaretas Už Sienos Dekoras Mandala Dėl Baldų Dažai Didelis Šabloną Dažymo Apdailos Modelio Bangų Modelį S114

Gamintojas : BackgroundTurnOver Produkto : Daugkartinio Naudojimo Trafaretas Dydis : Reikia didesnio ar mažesnio dydžio?Susisiekite su mumis dėl asmeninių citata. Naudojimas : Baldų,Sienų,Grindų,Lubų,Langų,Durų,Automobilių,Medžiaga... DYDIS Visi dydžiai nurodyti

Panašūs produktai: