Belaidis Kroviklis 3 In 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas Stotis "iPhone" Žiūrėti "iPhone" Airpods Mobiliojo Telefono Laikiklis Belaidžio įkrovimo

Belaidis Kroviklis 3 In 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas Stotis "iPhone" Žiūrėti "iPhone" Airpods Mobiliojo Telefono Laikiklis Belaidžio įkrovimo

Nauja prekė

€9.68

€16.99

-43%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

Taškai:

1、3 In 1 Belaidis Kroviklis Stotis: Naujų atnaujinti Belaidis Kroviklis Stovėti už savo "iPhone" iWatch Airpods tuo pačiu metu.

2、Platus Suderinamumas: Belaidis kroviklis dirbti "Apple" Žiūrėti Serija 4/3/2/1 38/42mm; bevielio įkrovimo stovas suderinamas su iPhone XS XS MAX XR X 8 8 Plius", "Samsung" Galaxy S9+, S9, atkreipkite Dėmesį, 9, 8 Pastaba, S8, S8+, S7, S7 krašto, S6 edge+, 5 Pastaba, ir kiti Qi įrenginiai; už AirPods.

3、Belaidžio įkrovimo stotis, Naudodami labai veiksmingas komponentų ir pažangios chipset,dvigubos ritės dizainas labai padidina prietaiso įkrovimo greitis.Su viršįtampių apsauga, temperatūros kontrolė, užsienio objektų aptikimo, ir daugiau, ir jūs, ir jūsų "iPhone" ir "apple" žiūrėti airpods yra visiškai apsaugoti.

4、Šį įkroviklio stovas yra pagamintas aukščiausios kokybės ABS medžiagos su elegantiška apdaila, tvirtos, lengva valyti ir nereikės pateikti jokių gurt į savo prietaisą.

5、Minimalus erdvės ir patvarus:Belaidis Įkroviklio Stovas/Dokas yra specialiai skirtas įkrauti jūsų "Apple" žiūrėti, AirPods, "iPhone" ir "iPad" vienoje vietoje, saugoti savo spintelė tvarkingas ir tvarkingai,atsisveikinti su begalinis raizginys iš virvės.Ne slydo mygtukai apačioje pagerina stabilumą vienetas,kuris suteikia jums patvarus ir tvirtas stovas.

Techniniai duomenys:

Produkto parametrai:

Gaminio standartas: "Qi" standartą

Galia: 10W

Spalvos: Balta, Juoda

Įėjimo įtampa / srovė: 5V-2A/9V-2A

Įkrovimo įtampa / srovė: 5V-1A/9V-1.2

Įkrovimo dažnis: 110-205KHz

Įkrovimo atstumas: ≤8mm

Įkrovimo efektyvumas: ≥73%

Produkto Sertifikavimas: /FCC/ " Rosh

Pakuotės dydis: 190*130*85MM

Bruto svoris: 345g

Priedai: dėžutė, instrukcija, duomenų kabelį

Pakuotė:

1* belaidis įkrovimas

1* įkrovimo kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Žymos: pramonės usb įkroviklis, doko stotis telefono, įkroviklis, telefonas, įkroviklio stovas belaidžio, įkroviklio usb stotis, charg stotis, dvr kroviklis 12v, telefonų krovikliai stotis, belaidžio 3 1. įkroviklį, "apple" plius, prekės usb įkroviklis.

Charakteristikos

Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Desktop
spalva balta/juoda
Kokybės Sertifikavimo FCC
Maitinimo Šaltinis USB
GaN No
pakuotės dydis 190*130*85MM
Prekės Pavadinimas DigRepair
Išvesties Sąsaja NĖRA
Maks. Išėjimo Galia 10W
Įėjimas 5V/2A

Parašyti atsiliepimą

Belaidis Kroviklis 3 In 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas Stotis

Belaidis Kroviklis 3 In 1 Belaidžio Įkrovimo Stovas Stotis "iPhone" Žiūrėti "iPhone" Airpods Mobiliojo Telefono Laikiklis Belaidžio įkrovimo

Aprašymas: Taškai: 1、3 In 1 Belaidis Kroviklis Stotis: Naujų atnaujinti Belaidis Kroviklis Stovėti už savo iPhone iWatch Airpods tuo pačiu metu. 2、Platus Suderinamumas: Belaidis kroviklis dirbti Apple Žiūrėti Serija 4/3/2/1 38/42mm; bevielio įkrovimo stovas suderinamas

Panašūs produktai: