Akrilo (PMMA) Perlamutro Ripple/Stream 3.0 Lapus, juvelyriniai dirbiniai, Amatų, Meno Darbai, Apdaila - 24 Spalvos/11 Dydžių!

Akrilo (PMMA) Perlamutro Ripple/Stream 3.0 Lapus, juvelyriniai dirbiniai, Amatų, Meno Darbai, Apdaila - 24 Spalvos/11 Dydžių!

Nauja prekė

€50.31

Apie prekę

- Produkto: Perlamutro Ripple/Stream Lapas - Medžiaga: Akrilas/PMMA - Gamyba Tipas: Ketaus Tolerancija: +/-0.2 mm storio, +/-2 .0mm ilgis ir plotis - Paviršius: Abiejų pusių blizgus - Apsauga: Kvapų abiejų pusių padengta PE filmai - Pjovimo Būdai: Lazerinis, CNC router, papuošalų pamatė, stalo pamačiau

*Prašome prisiminti, kad palikti žinutę apie tai, kokių spalvų ir kiekių lakštai jūs ketinate pirkti, kai jums padaryti užsakymą.Mes galės dirbti, tai jums tada.

i-Medžiagų® perlamutro akrilo lakštai yra naudojama sukurti neįvykdyti poveikį, švelniai kibirkščiuojantis blizgesio.Ji priduria, elegancija liesti dizaineriai ieško sudėtingumo ir upscale skundas dėl savo programas.Perlamutro akrilas yra plačiai naudojamas mažmeninės prekybos rodo, pardavimo rodo, vizualinės komunikacijos, baldai ir interjero dizaino.

- Atkreipkite dėmesį, kad Akrilo Ripple lakštai mes tvarkymas yra pagaminti RANKINIU būdu.Modeliai lapuose yra atsitiktinis ir gali skirtis nuo lapo į lapą.Tai nelaikomas defektu ir yra todėl gamybos procesas, reikia, kad kiekvienas lapas unikalus modelis.Pirkimo atsargiai!

- Dydžių, storių ir spalvų atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli.Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrosios spalvos.

- Daiktai yra parduodami "kaip yra" pagrindu, prašome užduoti visus klausimus prieš pirkimą, kad būtų išvengta gauti elementus esate nepatenkinti.

- Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Senamiescioarka.lt.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą, registruotą Senamiescioarka.lt rungtynes adresas norite mums laivas.

- Lape produktai daugiausia reikia sumažinti iki reikiamo dydžio ir bus pasirengusi išsiuntimo 3~5 dienas, gavus apmokėjimą (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir Švenčių diena).Paketai bus atliekamas pagal Pasaulinės Prekybos Express " paslaugomis ("FedEx", DHL, UPS, TNT, DPEX, SPSR arba EMS), kuri paprastai trunka 5-8 darbo dienos pristatymas.

- Mes padengti išlaidas, pakavimo medžiagos, tvarkymo mokesčiai ir tie, kurie susiję su pašto.Pirkėjai, būtų atsakinga už muitų, mokesčių ir muitų, mokesčių, kaip reikalauja šalies įstatymai.

- Mes siekiame, kad labiausiai patikimas ir ekonomiškas būdas laivybos paslaugas mūsų klientams.Iš tiesų tarptautinės pristatymas labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

- Pirkėjas grįžti mokesčius.

- Visi grįžta turi būti įvykęs ne vėliau kaip per 7 dienas po sėkmingo pristatymo, pagal sekimo įrašo, ir įsitikinkite, kad grįžo prekės yra originalios ir nepanaudotą būklės ir niekada nebuvo montuojamas.Besąlygiškai grąžinti arba mainų NEBUS priimtas po 7 dienų nuo tos dienos, sėkmingą pristatymą.

- Po prekę grąžinti ir patikrinti, kaip priimtina, grąžinimo ar keitimo/pakeitimas būtų pradėta nedelsiant.

- 200mm x 100mm ≈ 8" x 4" - 300mm x 200 mm ≈ 12" x 8" - 300mm x 300mm ≈ 12" x 12" - 400mm x 300mm ≈ 16" x 12" - 500mm x 300mm ≈ 20" x 12" - 600mm x 300mm ≈ 24" x 12" - 600mm x 400mm ≈ 24" x 16" - 600mm x 500mm ≈ 24" x 20" - 600mm x 600mm ≈ 24" x 24" - 900mm x 600mm ≈ 36" x 24" - 1000mm x 600mm ≈ 40" x 24" - 1200mm x 600mm ≈ 48" x 24"

Žymos: akrilo lapas 1 5mm, perlamutrinės dažų, akrilo lakštas, vandens vėžlys bakas, akrilo pmma, vaikai amatų, meno ir amatų vaikams, denio stream, dažai " pearl, akrilo lapo 10 mm 600.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Gamybos tipas Ketaus
Modelio Numeris PR030
Funkcija Perlamutro
spalva Keliais
Formos Aikštė
Medžiaga Akrilo
Prekės Pavadinimas i-Medžiagų
Paviršiaus apdaila Du Kartus Blizgus
Storis 3.0 mm

Parašyti atsiliepimą

Akrilo (PMMA) Perlamutro Ripple/Stream 3.0 Lapus, juvelyriniai dirbiniai, Amatų, Meno Darbai, Apdaila - 24 Spalvos/11 Dydžių!

Akrilo (PMMA) Perlamutro Ripple/Stream 3.0 Lapus, juvelyriniai dirbiniai, Amatų, Meno Darbai, Apdaila - 24 Spalvos/11 Dydžių!

- Produkto: Perlamutro Ripple/Stream Lapas - Medžiaga: Akrilas/PMMA - Gamyba Tipas: Ketaus Tolerancija: +/-0.2 mm storio, +/-2 .0mm ilgis ir plotis - Paviršius: Abiejų pusių blizgus - Apsauga: Kvapų abiejų pusių padengta PE filmai - Pjovimo Būdai: Lazerinis, CNC router, papuošalų pamatė, stalo pamačiau *Prašome

Panašūs produktai: