Jabra ŽINGSNIS Belaidžio "Bluetooth" Sporto, Muzikos žingsnis black "Bluetooth" 4.0 IP52 vandeniui Binaural Stereo In-Ear Ausines.

Jabra ŽINGSNIS Belaidžio "Bluetooth" Sporto, Muzikos žingsnis black "Bluetooth" 4.0 IP52 vandeniui Binaural Stereo In-Ear Ausines.

Nauja prekė

€39.14

€68.67

-43%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Belaidžio laisvės

Galite naudoti savo Jabra belaidė laisvų rankų kontroliuoti savo muziką ir skambučius, nereikia imtis savo telefono iš kišenės valdyti.Nešioti, klausytis geros muzikos, mėgaukitės aukštos kokybės skambučiai 1.HD ryšys 2.Aiškus garsas 3.IP52 vandeniui 4."Bluetooth" 4.0 5.Ergonomika 6.4 valandų baterijos veikimo laikas

1.Aiškus garsas Šie triukšmo-izoliuoti ausinių yra nedidelis, bet įspūdingas garsas.Jie yra suprojektuoti su kampu, kuris leidžia jums pasinerti į pilną garso efektai be trūksta, bet ritmas. 2. Patogu nešioti ir lengva nukristi Reguliuojamas Gelhooks ausų kabliukų, skirtas mobiliam naudojimui, ir lengvas ir patogus EarGel ausinių leidžia ignoruoti jų buvimą.Trijų tipų EarGels ausinių, būtų galima užtikrinti, kad jie tilptų stora, į ausis. 3.Atsparus vandeniui ir dulkėms, stilingas ir patvarus Praeiti IP2 apsaugos standartus, gali veiksmingai užkirsti kelią dulkių ir vandens. 4.Ilgas baterijos veikimo laikas Built-in ličio polimero baterija, krovimas apie 2 valandas: pagal pilną galios, ji gali nuolat žaisti apie 4 valandas pokalbio arba muzikos, ir laukimo laikas yra maždaug 144 valandų, todėl jums nereikia imti ji dažnai.

1.Bluetooth 4.0 technologija, stabilus perdavimas "Bluetooth 4.0" belaidis ryšys leidžia atsikratyti problemų laido ir mėgautis stabili belaidžius ryšius. 2. Smart vieną du MultiUse MultiUse multi-point ryšio technologija, gali laikyti iki 8 prietaisų, gali būti prijungtas prie dviejų mobiliųjų telefonų, tuo pačiu metu, gali lengvai valdyti muzikos ir muzikos skambinimo funkcijos, ir perjungti tarp dviejų mobiliųjų telefonų, ne bus, vienas pelės mygtuku spustelėkite atsiliepti.

Svoris: 16.5 g Dydis: aukštis 20mm * plotis 20mm * skersmuo 16mm Mikrofonas: 4mm įvairiakryptė mikrofonas Garsiakalbis: 10mm dinaminis garsiakalbis Darbinis atstumas: 10mi / 33 pėdų (priklausomai nuo telefono funkcija), "Bluetooth" versija: BT4.0 Suporuoti prietaisai: iki 8 įrenginių galima prijungti prie 2 prietaisų tuo pačiu metu, (multipoint ryšys) Pokalbių / muzikos atkūrimo laikas: iki 4 valandų Budėjimo laikas: iki 6 dienų, Porą kodą ir PIN kodas: 0000

Žymos: jabra vystytis 80, jabra talk 45 pirkti, laisvų rankų įranga jabra, "bluetooth" laisvų rankų įranga jabra, xihu "bluetooth" ausinės, 75t jabra, jabra bluetooth, jabra, ankštys binaural, ausies jabra classic.

Charakteristikos

Jungtys USB
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Komunikacijos Belaidžio
Su Mikrofonu Taip
Garso Valdymas Taip
Stilius Ausis
Prekės Pavadinimas jabra
Valdymo Mygtukas Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Atsparus vandeniui Taip

Parašyti atsiliepimą

Jabra ŽINGSNIS Belaidžio

Jabra ŽINGSNIS Belaidžio "Bluetooth" Sporto, Muzikos žingsnis black "Bluetooth" 4.0 IP52 vandeniui Binaural Stereo In-Ear Ausines.

Belaidžio laisvės Galite naudoti savo Jabra belaidė laisvų rankų kontroliuoti savo muziką ir skambučius, nereikia imtis savo telefono iš kišenės valdyti.Nešioti, klausytis geros muzikos, mėgaukitės aukštos kokybės skambučiai 1.HD ryšys 2.Aiškus garsas 3.IP52 vandeniui 4. Bluetooth 4.0

Panašūs produktai: